Dat is door mij moeilijk te bepalen ik heb gelukkig weinig contact met u en uw medewerkers mede doordat er zich weinig oorzaken voordoen waardoor ik u en uw kantoor moet benaderen het...Dat is door mij moeilijk te bepalen ik heb gelukkig weinig contact met u en uw medewerkers mede doordat er zich weinig oorzaken voordoen waardoor ik u en uw kantoor moet benaderen het eenige wat ik zou kunnen melden is dat als ik u nodig zou hebben dan weet dat mijn zaken bij u in goede handen zijn met vr gr aristotalis@gmail .com
Ze zijn zeer betrokken. Al jaren heb ik al mijn verzekeringen hier ondergebracht en nog niet 1x teleur gesteld geweest. Staan altijd open voor een uitleg en gesprek om oplossingen te vinden.
Top service alles is perfect weinig om ergens iets over aan te merken !
Zeer goede ervaring en handelen de eventuele claims netjes af. Adviseur heeft goede kennis van zaken en is altijd te bereiken.
Uitstekende ervaring
Correct en snel
Kundig en vriendelijk personeel. Dienstverlening op een hoog niveau en denken met je mee. Schadeafwikkeling soepel en snel......
Contact is duidelijk, klacht/schade wordt direct in behandeling genomen