De eerste keer een schade gehad en keurig afgewikkeld
Zeer positief (cf eerdere toelichtring)
Mijn ervaring is altijd heel goed. Veel persoonlijke aandacht. Niet alleen bij schade.
Dit is de eerste keer dat ik een schade heb, de ze is tot volle tevredenheid opgelost plus de medewerker heeft goed meegedacht over de juiste oplossing ivm de schade!
Een fijne tussenpersoon, gelukkig niet zo heel veel nog mee te maken gehad
Een deskundige tussenpersoon die het vak verstaat.
Ik ben heel blij met Van Steensel Assurantiën. Schades worden snel behandeld, er is duidelijke communicatie, ik ben zeer tevreden met de financiële schadeloosstelling. Ik heb het gevoeld...Ik ben heel blij met Van Steensel Assurantiën. Schades worden snel behandeld, er is duidelijke communicatie, ik ben zeer tevreden met de financiële schadeloosstelling. Ik heb het gevoeld dat Van Steensel echt mijn belang vertegenwoordigd in een schadezaak en ik ben ook nog eens beduidend minder gaan betalen dan voorheen. Top dus!
Ik had nog geen ervaring. Dit was mijn eerste kennismaking met een schade. Alles verliep zeer vlot en inlevend, waardoor ik nagenoeg meteen wist waar ik aan toe was.
Mijn ervaring is : ik wordt altijd keurig ,door wie van jullie personeel ,dan ook behandeld. vanaf binnenkomst tot vertrek.
Wij zijn al meer dan 25 jaar bij Van Steensel verzekerd. Bij zowel nieuwe verzekeringen als bij schades zijn wij altijd perfect voorgelicht en geholpen. Wij hebben in die 25 jaar ook best een paar...Wij zijn al meer dan 25 jaar bij Van Steensel verzekerd. Bij zowel nieuwe verzekeringen als bij schades zijn wij altijd perfect voorgelicht en geholpen. Wij hebben in die 25 jaar ook best een paar schades gehad. Het geeft een goed gevoel als je uit ervaring weet dat er bij een eventuele schade een verzekeraar achter je staat waar je ook echt iets aan hebt. Daarom zijn wij na 25 jaar ook nog steeds oprecht blij met Van Steensel als onze verzekeraar.