Zeer goed bedrijf

Van Steensel Assurantie kantoor is een zeer klantvriendelijk kantoor. Wanneer je vragen hebt, worden die zeer snel door het een deskundige beantwoord. Jaarlijks worden de verzekeringen doorgelopen... Van Steensel Assurantie kantoor is een zeer klantvriendelijk kantoor. Wanneer je vragen hebt, worden die zeer snel door het een deskundige beantwoord. Jaarlijks worden de verzekeringen doorgelopen en ontvang je een keurig uitgebreid rapport met adviezen.

Ik heb ze niet vaak nodig gehad. Doch die enkele keer was het een goed en adequaat kontakt.

Ik wordt altijd netjes geholpen. Het is prettig dat je de mensen die je dan spreekt kent.

Klantvriendelijk en ter zake kundige adviseurs.

Ik heb aleen maar goede ervaringen met dit advies kantoor. al minstens 25 jaar denken ze met mij mee. erg prettig om steeds weer te ervaren dat iedereen binnen de organisatie doet waat die goed in... Ik heb aleen maar goede ervaringen met dit advies kantoor. al minstens 25 jaar denken ze met mij mee. erg prettig om steeds weer te ervaren dat iedereen binnen de organisatie doet waat die goed in is. goed voor de klanten.

Wij zijn goed tevreden met de afhandeling van al onze zaken bij van Van Steensel Assurantiën.
Zeer vriendelijk en klantgericht personeel.
Wij zijn al voor een lange tijd tevreden...
Zeer vriendelijk en klantgericht personeel.
Wij zijn al voor een lange tijd tevreden verzekeringnemer en raden het anderen zeker aan om bij Van Steensel Assurantiën een verzekering te beginnen.