Mijn ervaringen zijn zeer positief. Als ik b.v. bel, weten ze al aan de hand van mijn naam mijn gegevens op te halen. Het komt heel persoonlijk over. Ook komt van Steensel haar afspraken na. Er... Mijn ervaringen zijn zeer positief. Als ik b.v. bel, weten ze al aan de hand van mijn naam mijn gegevens op te halen. Het komt heel persoonlijk over. Ook komt van Steensel haar afspraken na. Er wordt altijd op tijd teruggebeld indien nodig. Ik heb het gevoel een band te hebben en geen nummer te zijn bij van Steensel

Altijd vriendelijk, deskundig en behulpzaam maar belangrijker nog: zij komen hun afspraken na!

Van Steensel is een Rotterdams bedrijf, dat al vele jaren klantgericht werk levert.
Men denkt met de klant mee en de klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. De expertise van de medewerkers is enorm. Service gericht tegen normale premies.

Ik heb Van Steensel altijd ervaren als zeer pro-actief en heel klantgericht.

Na ruim 40 jaar nog steeds tevreden met Van Steensel

Goed, goede communicatie en correcte afhandeling

Altijd prettige en persoonlijke contacten die de gevraagde informatie snel en duidelijk ovwerbrengen.

Normaal gesproken goed maar niet met deze schadeafhandeling

Niet erg klant vriendelijk erg zakelijk naar het kantoor toe.Gemakszuchtig van zoek jij het maar uit voorbeeld heb op 17-9-2019 vrijwaringsbewijs gestuurd totaal geen terug koppeling gehad maar tot... Niet erg klant vriendelijk erg zakelijk naar het kantoor toe.Gemakszuchtig van zoek jij het maar uit voorbeeld heb op 17-9-2019 vrijwaringsbewijs gestuurd totaal geen terug koppeling gehad maar tot op de dag van vandaag 10-11-2019 wordt er nog steeds premie afgeschreven,gebeld en hierover verteld wordt er koud gezegd stuur ff je giro afschrift dan kijk ik het na want, ik geloof je niet.Ander voorbeeld vraag andere auto verzekering aan ivb met andere auto krijg e-mail erover heb contact en ook e-mail over welke verzekering geef goed keuring ook m.b. t prijs krijg maand later e-mail dat de prijs veranderd is en ruim €100,00 per maand duurder wordt