Een voorbeeld voor de Branche

Zijn al jaren verzekerd voor aantal verzekeringen via het bedrijf en een jaar of 4 geleden alle verzekeringen hier ondergebracht. Is prima verzorgd. Nu dus de eerste autoschade en wederom zijn we in... Zijn al jaren verzekerd voor aantal verzekeringen via het bedrijf en een jaar of 4 geleden alle verzekeringen hier ondergebracht. Is prima verzorgd. Nu dus de eerste autoschade en wederom zijn we in het geheel tevreden

Erg prettig. Mails worden altijd persoonlijk en adequaat beantwoord.

Snelle en oplossingsgerichte meedenkers

Ik ben al 40 jaar klant bij van Steensel en ieder contact voelt vertrouwd en persoonlijk. Geen lange wachtijd als je belt en wordt je meteen doorverbonden met de betreffende medewerker. Van... Ik ben al 40 jaar klant bij van Steensel en ieder contact voelt vertrouwd en persoonlijk. Geen lange wachtijd als je belt en wordt je meteen doorverbonden met de betreffende medewerker. Van Steensel kent zijn klanten goed!

Beoordeel een relatie primair op de persoonlijke gerichtheid en kwalitatieve benadering bij contacten en afhandeling: adequaat en no-nonsense

Met Van Steensel Assurantiën bv heb ik al een jarenlange (25 jaar + ) een prima en betrouwbare relatie als schade afhandelaar.

Prima verzekering word snel en netjes geholpen

Zie onderdeel 7