Ik ben heel fijn geholpen door Chantal. Ik ben super tevreden over de tafel en stoelen. Goede kwaliteit en service.
Koppers&Lücker
Prettige ontvangst en een prima aansluiting op onze wensen. Helder en eerlijk advies
Arno Brouwer
Fijn verkoopgesprek, goed meegedacht met onze wensen en uitgebreid rondgekeken om zo uiteindelijk onze keuze te maken.
Elle Leermakers
Een TOP keuze is Van Tafel, persoonlijke aandacht van aankoop tot het plaatsen van eettafel en stoelen! Wij zijn super tevreden met het resultaat!
Angela en Piet van de wal
Hele leuke vriendelijke gastvrouw .goed in advies geven . En super goed kwaliteit en afgewerkt.en levering super .
Fam. R. Germanus
Geweldig mooie tafel geleverd door fa. Van Tafel. Helemaal naar ons zin en mooie kwaliteit. Wij zijn er heel blij mee!
Helmut en mariella
Fijne samenwerking. Denken goed mee met wat de klant wil.
Familie van Oirschot
Wat een aardige, betrokken en professionele dienstverlening, zowel wat betreft de winkel, het advies als het uiteindelijke resultaat en de levering! Wij zijn heel blij met onze nieuwe eettafel en...Wat een aardige, betrokken en professionele dienstverlening, zowel wat betreft de winkel, het advies als het uiteindelijke resultaat en de levering! Wij zijn heel blij met onze nieuwe eettafel en weer als nieuw gemaakte 15 jarige Toos van Piet Boon
Van Herk
Alleen maar positief. Goede uitleg, goede tips, erg vriendelijk, goede communicatie, topproduct, alle afspraken nagekomen.