Als je niet goed weet wat je wilt, helpen ze je bij Van Tafel kiezen naar de tafel en stoelen die bij je passen. Niet pushend maar geheel vrijblijvend in een leuk gesprek
Tentz
Punctueel, vriendelijke en eerlijke communicatie , mooie tafels!
Kristen Bruynen
Super goede ervaring met Van Tafel! Ze hebben een prachtige tafel geleverd en de service was uitstekend!
Wim Hofman
Goed, vriendelijk en prijzen vallen mee.
Laura Merks
Goede service, zeer klantvriendelijk en uiteindelijk prachtige stoelen!
Marc Schoonhoven
Niks is standaard. Alles is mogelijk!
Liesbeth Vermoet
Heel blij dat ik via Chantal aan de perfecte eetkamerbank kon komen. Ze nam ruim de tijd voor advies en kleurkeuze. Netjes binnen de afgesproken levertijd thuis gebracht
Mariet Ebisch
Prettig contact; prima afhandeling van onze opdracht.
Annelies van Bokhoven
Niets dan lof voor dit bedrijf waar we door interieur styliste Linda Renkema op geattendeerd werden. Meteen al bij onze 1e ontmoeting met Chantal was ons duidelijk dat we hier gingen slagen....Niets dan lof voor dit bedrijf waar we door interieur styliste Linda Renkema op geattendeerd werden. Meteen al bij onze 1e ontmoeting met Chantal was ons duidelijk dat we hier gingen slagen. Fijne ontvangst, mooie rondleiding in het bedrijf, goede adviezen, afspraken werden nagekomen. Uiteindelijk werd n prachtige tafel geleverd , naar onze wens gesteld en dat maakt onze keuken compleet!
S Karel
Vriendelijk, bereikbaar, prachtige tafel helemaal naar onze wens gemaakt. Jammer van de lange(re) levertijd dan op de website staat.