We hadden zelf een idee van hoe onze tafel moest worden. Dankzij het advies en de kunde van Van Tafel staat onze perfecte tafel in huis! Super service en prachtige kwaliteit. Wil je een unieke tafel...We hadden zelf een idee van hoe onze tafel moest worden. Dankzij het advies en de kunde van Van Tafel staat onze perfecte tafel in huis! Super service en prachtige kwaliteit. Wil je een unieke tafel die helemaal bij je past, dan ben je bij Van Tafel aan het juiste adres!
Vinju
Geweldige ervaringen Superbegeleiding en prachtige tafel netjes afgeleverd door vrolijke mensen
Goed advies, fijn geholpen en we hebben een super mooie tafel !
Van den Berg
Erg goede ervaring. Enthousiaste mensen met veel kennis! En als eindresultaat een prachtige tafel.
Christien Nouwens
Een professioneel, gastvrij bedrijf met uitstekende, betaalbare producten. Wij zijn, na een goed advies, zeer tevreden met de tafel en de stoelen.
Judith
Wij zijn super tevreden met onze mooie tafels. Heel goed geholpen en op de hoogte gehouden van de vorderingen mbt de levering door Chantal. Ter plaatse door vakmensen in elkaar gezet. Erg...Wij zijn super tevreden met onze mooie tafels. Heel goed geholpen en op de hoogte gehouden van de vorderingen mbt de levering door Chantal. Ter plaatse door vakmensen in elkaar gezet. Erg tevreden.