Yvon

Denken mee en geven advies. Hebben zeker verstand van zaken. Vriendelijk, klantgericht en een erg goede service! En niet te vergeten, mooie en kwalitatief goede producten. Top!

Erwin van der Leeden

Zeer kundig, prettig contact

Van Hek

Zeer tevreden met de kast van Van Tafel. Vanaf het eerste contact tot en met de levering is alles uitstekend en professioneel verlopen. Chantal heeft ons goed advies gegeven in de mooie toonkamer.... Zeer tevreden met de kast van Van Tafel. Vanaf het eerste contact tot en met de levering is alles uitstekend en professioneel verlopen. Chantal heeft ons goed advies gegeven in de mooie toonkamer. Zeker een aanrader!

Maud en Marcus

Super mooie tafel, precies zoals wij hem wilde en helemaal tot in de woonkamer geleverd en in elkaar gezet!

Marba Tegels

Super goed. Een bedrijf dat met je meedenkt. Vriendelijke en professioneel. Met super mooie producten!

Kops

Warm ontvangst, goed advies en prettige communicatie. Producten zijn geheel naar wens.

Nicole van Dun

Van Tafel is een super fijne meubelmaker. Alle tijd en ruimte in de toonkamer, echt inhoudelijke kennis van de materialen, alles is mogelijk, er wordt goed meegedacht en daarnaast is Chantal ook een... Van Tafel is een super fijne meubelmaker. Alle tijd en ruimte in de toonkamer, echt inhoudelijke kennis van de materialen, alles is mogelijk, er wordt goed meegedacht en daarnaast is Chantal ook een prettige en vakkundige adviseur.

Linda Linders

Chantal van VanTafel heeft ons met haar passie en enthousiasme heel goed geadviseerd over onze nieuwe tafel en stoelen. Het vakmanschap van VanTafel heeft tot een uniek product geleid. We zijn er... Chantal van VanTafel heeft ons met haar passie en enthousiasme heel goed geadviseerd over onze nieuwe tafel en stoelen. Het vakmanschap van VanTafel heeft tot een uniek product geleid. We zijn er heel erg blij mee.

Stevens Bouwbegeleiding

(Bewerkt)

Prima goed advies en leuke mensen

Nicole Brekelmans

Hoge kwaliteit en zeer klantvriendelijk!