Wat fijn om op de vroege ochtend zo vriendelijk de dag te beginnen bij van Tilborg; ik was heel blij dat ze spin achter km-teller weg hebben gehaald, vervangend vervoer geregeld en auto weer mooi...Wat fijn om op de vroege ochtend zo vriendelijk de dag te beginnen bij van Tilborg; ik was heel blij dat ze spin achter km-teller weg hebben gehaald, vervangend vervoer geregeld en auto weer mooi schoon.. echt topservice!
Kees van Beers
Beste Peugeotdealer van Europa Officieel Isuzu dealer Citroën specialist Totaal mobiliteitsconcept en oplossingsgericht Particulier én zakelijk van harte welkomBeste Peugeotdealer van Europa Officieel Isuzu dealer Citroën specialist Totaal mobiliteitsconcept en oplossingsgericht Particulier én zakelijk van harte welkom Leaseprof gecertificeerd Aangesloten bij BOVAG Goede prijs-kwaliteitsverhouding No nonsens mentaliteit Afspraak is afspraak