Hier weten ze dat de klant, koning is.... vriendelijk, netjes, beleefd, volledig geïnformeerd worden, behulpzaam, probleemoplossend..... en de koffie is fantastisch!!
Jacques Voogt
Op een buitengewone manier heeft men in een, voor mij persoonlijk, complexe situatie gezorgd dat mijn auto met kortsluiting in het elektrische circuit werd opgehaald, gerepareerd en weer...Op een buitengewone manier heeft men in een, voor mij persoonlijk, complexe situatie gezorgd dat mijn auto met kortsluiting in het elektrische circuit werd opgehaald, gerepareerd en weer thuisbezorgd. Geweldige service!
Thea van Grinsven
Al jaren ontvangen mijn auto en ik een topservice.
Particulier.
Behulpzaam, vriendelijk en super service gaan door tot alles is opgelost een aanrader dit bedrijf.
Geert van Herwijnen
Top ervice zoals je die tegenwoordig nergens meer krijgt.
R. Korver
Goede service
Manuela Badr
Onaangenaam verrast. Ik ging voor het vervangen van een kapot lampje en vervolgens werd er ongevraagd ook een liter motorolie ingegooid en in rekening gebracht. Is dit de manier om geld te verdienen?
Arend Nijstad
Goede en vriendelijke service, en duidelijk verstand van zaken, top bedrijf!
Jan van Soelen
Door de terugroepactie gemist te hebben toch correct door de garage
Rob Broekhoven
Goede, vriendelijke service. Goede technische know-how. Na enige ervaring met andere garages, steekt Tilborg er ruim bovenuit.