Na onderweg een melding gedaan te hebben bij de receptie van een storing STOP op mijn display, werd geadviseerd hier niet verder mee te rijden en werd de auto opgehaald en naar Zaltbommel gebracht....Na onderweg een melding gedaan te hebben bij de receptie van een storing STOP op mijn display, werd geadviseerd hier niet verder mee te rijden en werd de auto opgehaald en naar Zaltbommel gebracht. Aldaar gerepareerd en bleek olietoevoer problemen te zijn. Een werkelijk perfecte service om mij als klant zo behulpzaam te zijn!!
Gabi Meershoek - de Leeuw
Ook dit keer was het weer perfect als altijd! Alles volgens afspraak, werkzaamheden met mij kortgesloten en supervriendelijk personeel.
Willem
Zoals altijd, perfect!
Smit
Altijd TOP !! Snel en accuraat. Fijne mensen.
Karin vd velden
Super vlot en netjes geholpen, ff in de wacht met kopje koffie en mooie schone auto weer naar huis!!
Van Tilborg Autobedrijf
Prima service, deskundig, vriendelijk en gastvrij
Kooistra
Uitstekende service
Piet
Zeer tevreden
Ton
Ik kom jaarlijks uit Den Haag om mijn onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Dat gebeurde ook dit maal vlot en vakkundig. Onderwijl kon ik rustig werken, regelmatig voorzien van een kop koffie. Tot...Ik kom jaarlijks uit Den Haag om mijn onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Dat gebeurde ook dit maal vlot en vakkundig. Onderwijl kon ik rustig werken, regelmatig voorzien van een kop koffie. Tot slot is iedereen altijd vriendelijk
Roland
Altijd goede en vriendelijke service. Geen verrassingen.