Professionele hulp, denken met je mee, wordt altijd spoedig geholpen.
Marcel Wijgerse
Bandenwissel uit laten voeren, Top geregeld weer en preventief direct de remblokken vervangen
M. Vermeulen
Mijn auto was eerder dan afgesproken klaar en ik ben hiervan meteen op de hoogte gesteld. Over noodzakelijke extra kosten ben ik gebeld om te overleggen. Uiteraard blonk de auto toen ik hem op ging...Mijn auto was eerder dan afgesproken klaar en ik ben hiervan meteen op de hoogte gesteld. Over noodzakelijke extra kosten ben ik gebeld om te overleggen. Uiteraard blonk de auto toen ik hem op ging halen.
Van Ballegooijen
Perfect 👍
Harry Sanders
Auto herkende sleutel niet . Bijna onmiddellijk werd actie genomen .
Henk Vos
Bandenwissel uitgevoerd en een storing opgelost waarvan ik de oorzaak niet wist. Na een korte rit met een monteur was het hem wel duidelijk. Keurig opgelost, onderdeel vervangen, ondanks dat alleen...Bandenwissel uitgevoerd en een storing opgelost waarvan ik de oorzaak niet wist. Na een korte rit met een monteur was het hem wel duidelijk. Keurig opgelost, onderdeel vervangen, ondanks dat alleen afgesproken was om de bandenwissel uit te voeren. Prima koffie tijdens het wachten en de auto weer perfect schoon teruggekregen. Kan niet beter.
de Heus
Prima service, vriendelijk, alle "Extra's" in overleg. Heel belangrijk, betrouwbaar, het gevoel is goed!
Hoogenboom
Wij komen al jaren bij van Tilborg Autobedrijf en dit tot alle tevredenheid. Je kunt ook zien en merken dat alles in een hoog vaandel staat. De uitstraling van bijvoorbeeld de showroom...Wij komen al jaren bij van Tilborg Autobedrijf en dit tot alle tevredenheid. Je kunt ook zien en merken dat alles in een hoog vaandel staat. De uitstraling van bijvoorbeeld de showroom zegt al genoeg. De service die wordt gegeven dat na een onderhoudsbeurt de auto gewassen wordt afgeleverd. In één woord, geweldig Autobedrijf.
Ton
Weer voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van Den Haag naar Zaltbommel gegaan. De service was weer fantastisch. Kreeg de directiekamer tot mijn beschikking om tijdens het wachten een conference call...Weer voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van Den Haag naar Zaltbommel gegaan. De service was weer fantastisch. Kreeg de directiekamer tot mijn beschikking om tijdens het wachten een conference call te kunnen voeren. Ook konden snel nieuwe autobanden worden geregeld zodat ik weer tijdig in Den Haag kon terugkeren.
Gabi Meershoek - de Leeuw
Kort en bondig: de service is hier gewoon top en de zeker de moeite waard om vanuit Den Haag naar Zaltbommel te rijden voor onderhoud en bandenwissels.