Annette Nijboer

Zoals altijd een prima ervaring met Van Tilborg. Ik word gebeld met wat er eventueel gerepareerd moet worden en wanneer de auto weer klaar is. Ik tref de auto dan van binnen en van buiten... Zoals altijd een prima ervaring met Van Tilborg. Ik word gebeld met wat er eventueel gerepareerd moet worden en wanneer de auto weer klaar is. Ik tref de auto dan van binnen en van buiten fonkelschoon aan!

Cees m van nieuwenhuizen

Voor onderhoudsbeurt bij v Tilburg geweest. Wachten is altijd plezierig met zeer goede koffie, krantje en een keur van auto te bezichtigen. Vrolijke en kundige mensen die over de gezondheid van mijn... Voor onderhoudsbeurt bij v Tilburg geweest. Wachten is altijd plezierig met zeer goede koffie, krantje en een keur van auto te bezichtigen. Vrolijke en kundige mensen die over de gezondheid van mijn auto waken.

Coopmans

Al sinds jaar en dag tot onze volle tevredenheid klant van van Tilborg autobedrijf. altijd behulpzaam, meedenkend en heel plezierig in omgang.

Albert Drijver

Super even ruitenwissers vervangen , geen punt vijf minuten later klaar. bedankt Cas.

RONNY kers

Gisteren onze nieuwe Peugeot 208 E opgehaald we zijn erg goed geholpen en er werd tenminste alle tijd voor je besteedt zeer prettig dus. Ook de andere medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Doortje de Vries

Eerste keer mijn auto nar dit bedrijf gebracht voor een onderhoudsbeurt en winterbandenwissel. Heel klantgericht. Persoonlijke aandacht. Goed contact over de werkzaamheden. In één woord super.

Henrie van der Kaaij

Afgelopen zaterdag met een storing naar de garage gewoon langs gereden 2 uur later weer op de weg zonder problemen. Keurig opgelost en de auto nog gewassen ook . Toppie gedaan

ad van rooijen

Het is een goed bedrijf
alleen kan men wel sneller reageren als men een leen auto nodig heb ook ondanks corona

Willemien van Beekhuizen

Deze club van deskundige, vriendelijke werkers straalt werkplezier en energie uit. Ze vormen samen een modern bedrijf waar je je als persoon gezien en gehoord weet. Dan is je auto dus ook in goede,... Deze club van deskundige, vriendelijke werkers straalt werkplezier en energie uit. Ze vormen samen een modern bedrijf waar je je als persoon gezien en gehoord weet. Dan is je auto dus ook in goede, vakkundige handen.