B. den Butter

Een jarenlange plezierig contact kreeg weer een vervolg bij de onderhoudsbeurt van onze Peugeot 2008. Piekfijn en schoongewassen konden we hem weer ophalen. We konden een elektrische variant die dag... Een jarenlange plezierig contact kreeg weer een vervolg bij de onderhoudsbeurt van onze Peugeot 2008. Piekfijn en schoongewassen konden we hem weer ophalen. We konden een elektrische variant die dag in de omgeving uitproberen.Top!

Margreeth van der Vlis - van Bennekom

Short and sweet: 'gewoon' weer prima service.

J.J.M. Coopmans

Prima autobedrijf, vakmensen met oog voor het vak én de mensen

D.Lap

Kom ruim 40 jaar bij het bedrijf van Tilborg.
Ooit kwam mijn auto in aanmerking voor een kleine beurt.
Oliefilter hoort dan vervangen worden.
Echter dit vond men niet nodig. De filter...
Kom ruim 40 jaar bij het bedrijf van Tilborg.
Ooit kwam mijn auto in aanmerking voor een kleine beurt.
Oliefilter hoort dan vervangen worden.
Echter dit vond men niet nodig. De filter was niet vuil.
Dit typeert het bedrijf. Aandacht voor de klant, geen onnodige kosten. Door mijn werk moest ik leaserijden. Van Tilborg verkocht mijn persoonlijke auto. Topbedrijf.

Peter

Enthousiast! Ondanks dat ik geen afspraak had even langsgereden omdat de auto enkele storingen aangaf. Direct en zonder problemen geholpen door de vriendelijke en enthousiaste medewerkers.

Elly Cracau

Haha, een miniatuur auto winnen.. dan geef je natuurlijk een hele goeie recensie.. toch?
Nou..in ons geval.....
Zoals altijd ..
PERFECT... winterbanden eronder, kleine beurt..èn een...
Nou..in ons geval.....
Zoals altijd ..
PERFECT... winterbanden eronder, kleine beurt..èn een netjes GEWASSEN en GESTOFZUIGDE auto staat voor ons klaar..
Klasse...daarom komen wij helemaal uit Zeeuw Vlaanderen naar Martin en zijn team!
En ja,
Onze kleinzoon Storm zou heel, heel graag de miniatuur auto ontvangen.. maar hij is zeker gegund aan een ander (klein)kind.

Dianne Vos

Afgelopen zaterdag onze peugeot 508sw opgehaald
dat was en ging erg top
en de eerste kennis making voor een proefrit ging ook erg goed
ze zijn er erg vriendelijk
ik zal er zeker zo weer een auto kopen

Family Affairs

Wederom geweldig

W. Spaink

Ik was nog geen klant, maar werd direct goed, sympathiek en adequaat geholpen. Ze hebben er een klant bij.