Vervanging van ruitenwissers voorkant. Werd meteen ter plekke geholpen, altijd vriendelijk personeel
J.S.C. van Haaster
Prima bedrijf en bijzonder aardige behulpzame mensen
peter Vonk
Afgelopen week met 2 auto"s geweest. ik was vergeten om de keuring op tijd te laten doen en dat is heel snel verholpen, evenals de noodzakelijke reparaties. de andere auto had een probleem met de...Afgelopen week met 2 auto"s geweest. ik was vergeten om de keuring op tijd te laten doen en dat is heel snel verholpen, evenals de noodzakelijke reparaties. de andere auto had een probleem met de remmen en dezelfde dag opgelost. super
Ria van Eeuwijk
Geweldige service en heel vriendelijk personeel.
Peter
Goede service op het randje weekend. Met een rood olielampje op enkele minuten voor het weekend binnengereden. Zonder mopperen goede service ontvangen en nog een leuk gesprekje op de koop toe. De...Goede service op het randje weekend. Met een rood olielampje op enkele minuten voor het weekend binnengereden. Zonder mopperen goede service ontvangen en nog een leuk gesprekje op de koop toe. De bijna losgeschoten accupool werd voor hetzelfde geld nog even vastgezet.
H.J.Palm
We zijn niet voor niets al meer dan 30 jaar klant bij autobedrijf van Tilborg! Sinds een paar jaar moeten we wel ongeveer een uur rijden om in Zaltbommel te komen, maar dat is het waard!
waj Coopmans
Stond met een lege accu. Vriendelijk en servicegericht ben ik geholpen. Wij komen inmiddels al jaren bij van Tilborg, tot volle tevredenhreid.
R.a.m. an Rhienen
Een hele goede ervaring. Werd gelijk geholpen toen ik gebeld had. Echt een aanrader voor mensen die Nog een auto zoeken. Erg vriendelijk personeel. Super bedankt auto garage van tilborg.
Theo
Ellen
Welkom ontvangst en excellente service. Wij komen niet voor niks al jaren terug bij Van Tilborg!