Gewoon een klasse garage, zeer de moeite waard om voor op en neer te rijden vanuit Den Haag. Vriendelijke en verzorgde benadering!
Jacques van Os
Zoals gewoonlijk weer een goede service. Echt een TOP-garage.
S Nieuwenhuizen
Na diverse pechgevallen was het vertrouwen nog niet terug in de auto dit wordt gedeeld met de receptie en die geeft aan we kijken er wel naar, de storing die er nu weer aankomt is bekendgemaakt,...Na diverse pechgevallen was het vertrouwen nog niet terug in de auto dit wordt gedeeld met de receptie en die geeft aan we kijken er wel naar, de storing die er nu weer aankomt is bekendgemaakt, kosten 50 euro, had dit niet gewoon onder service gekund.
Van Uitert
Super geweldig bedrijf
Anouschka van Kraaikamp
Een erg fijn bedrijf. Geen standaard verkoper die je wil overhalen om te kopen met z, n gladde verkoop praatjes. Maar gewoon spontaan, eerlijk, meedenkend en in voor een grapje. Dan wordt de keus al...Een erg fijn bedrijf. Geen standaard verkoper die je wil overhalen om te kopen met z, n gladde verkoop praatjes. Maar gewoon spontaan, eerlijk, meedenkend en in voor een grapje. Dan wordt de keus al makkelijker.
lianne lammerts
Altijd goed en snel
Theo
Heel prettig
Doodeman
Fijn bedrijf doen wat ze beloven en dikwijls meer. Kom uit Breda maar blijf naar Zaltbommel komen en graag zelfs.
Ron Boshuijer
Attent , vakkundig en altijd ruimte voor goeie koffie!
S.Vess
Een reden om in Zaltbommel te blijven wonen - niet dat ik van plan was te verhuizen.