Fijn bedrijf , auto hier gekocht. en hier steeds voor onderhoud en apk teruggekomen. duidelijke afspraken en vriendelijk personeel
Jan van de Wetering
Vanochtend trof ik mijn auto aan met een lekke band. Van Tilborg gebeld. Binnen een half uur was er iemand aanwezig die dit in no time oploste. Van Tilborg is een topbedrijf. Zeer klantvriendelijk....Vanochtend trof ik mijn auto aan met een lekke band. Van Tilborg gebeld. Binnen een half uur was er iemand aanwezig die dit in no time oploste. Van Tilborg is een topbedrijf. Zeer klantvriendelijk. Een echte aanrader.
Benno
Het leek slecht nieuws... maar door de slimme en effectieve reparatie service bleven de kosten gelukkig alsnog beperkt!
family affairs events
Wederom top
Particulier
Heel klantvriendelijk
p v leeuwen
Ik ben bijzonder tevreden over mijn onderhoudsbeurt. ik had als vervangend vervoer een fiets gereserveerd maar toen ik mijn auto weg bracht kon ik ook een scoeter mee krijgen.dus na 50 jaar...Ik ben bijzonder tevreden over mijn onderhoudsbeurt. ik had als vervangend vervoer een fiets gereserveerd maar toen ik mijn auto weg bracht kon ik ook een scoeter mee krijgen.dus na 50 jaar weer eens op een tweewieler gereden. toppie!
Paul Hildebrand
Ik had een afspraak voor APK en een grote beurt voor de auto. Men begon vrijwel direct en meldde aanvullend dat de banden en de multiriem moesten worden vervangen. Ook dat ging lekker snel. Daardoor...Ik had een afspraak voor APK en een grote beurt voor de auto. Men begon vrijwel direct en meldde aanvullend dat de banden en de multiriem moesten worden vervangen. Ook dat ging lekker snel. Daardoor kon ik al vlot mijn auto weer mee nemen en veilig de weg op. Complimenten voor de goede service en adviezen.
Fam. Tas
Zeer goede ervaringen met Van Tilborg! Heldere communicatie, vriendelijk personeel en ze houden zich aan de afspraken.
Van den Oever
De onderhoudsbeurt aan de auto is weer perfect uitgevoerd ! De auto rijdt weer als nieuw !