Ik ben al jaren klant en nog nooit teleurgesteld in service en vriendelijkheid.
Margreeth van der Viis - van Bennekom
Zelfs een supergoed bedrijf kan zichzelf overtreffen. Ik was onlangs voor een 5 uur durende reparatie en omdat ik op een bepaalde tijd weg moest, was die al gefixt in 2,5 uur: 'gewoon' door er 2...Zelfs een supergoed bedrijf kan zichzelf overtreffen. Ik was onlangs voor een 5 uur durende reparatie en omdat ik op een bepaalde tijd weg moest, was die al gefixt in 2,5 uur: 'gewoon' door er 2 monteurs op te zetten. Champion's League kwaliteit!
van Tilborg Autobedrijf
Heel tevreden, Met een kopje lekkere koffie ontvangen. Er werd heel veilig gewerkt, ook de sleutel terug geven werd ook veilig en op afstand gedaan.
Jose Veen - Roelofs
Heel positief. Uitstekende service. Duidelijke communicatie over mankementen en kosten. Prettige mensen.
Basje Struijk
In al de 34 jaren dat ik hier kom zijn al de gemaakte afspraken nagekomen en netjes uitgevoerd.
Wilma
Auto schoon van binnen en buiten afgeleverd na een kleine beurt. Vriendelijke geholpen fiets en thee stonden klaar.
PH Quality BV
Zoals ik het al jaren ben gewend, ben ik ook nu weer super geholpen.
Robert
Snelle service en aflevering bij aanschaf van geweldige nieuwe Peugeot 2008.
M Bambacht
Goede service, geven goed advies en koffie staat altijd klaar