Makkelijk een afspraak te maken,prima service, auto netjes en schoon weer opgehaald, duidelijke uitleg over de reparatie.
Altijd goed bij Van Tilborg! Ideaal bedrijf! Goede service, erg aardige medewerkers, prima (2de hands) auto's en reparaties, altijd een verrassing mijn auto na een garagebezoek ook frisgewassen en...Altijd goed bij Van Tilborg! Ideaal bedrijf! Goede service, erg aardige medewerkers, prima (2de hands) auto's en reparaties, altijd een verrassing mijn auto na een garagebezoek ook frisgewassen en schoon terug te krijgen!
Jan Scheffers
Mijn ervaring met v Tilborg is een oneindige zeer tevreden ervaring. Nooit, maar dan ook nooit heb ik iets meegemaakt waarvan ik een opmerking kon maken betreffende een gebrek of verkeerde...Mijn ervaring met v Tilborg is een oneindige zeer tevreden ervaring. Nooit, maar dan ook nooit heb ik iets meegemaakt waarvan ik een opmerking kon maken betreffende een gebrek of verkeerde afhandeling. Sterker nog; ik ga altijd met een blij en vertrouwd gevoel mijn auto ophalen.
Prima geholpen. Winterbandenwissel. Twee banden moesten vervangen worden. Goed geadviseerd en meegedacht over de mogelijkheden en budget Auto van binnen en buiten weer lekker schoon.
Jan van de Wetering
Een geweldig bedrijf. Afspraak is afspraak. Buitengewone vriendelijke mensen. Ongekende service.
Goed geholpen zoals altijd.
Jacqueline Montree
Bij Van Tilborg Autobedrijf leek het wel of Sinterklaas en de Kerstman tegelijkertijd present waren. Mijn auto werd voorzien van winterbanden en spontaan werden de remblokken en remvoeringen...Bij Van Tilborg Autobedrijf leek het wel of Sinterklaas en de Kerstman tegelijkertijd present waren. Mijn auto werd voorzien van winterbanden en spontaan werden de remblokken en remvoeringen vervangen om zo niet op de veiligheid te besparen. Ook werd de auto gewassen om mij spontaan te verrassen. De matten werden geklopt en de ramen gezeemd, oh wat een feest om in een bijna nieuwe auto naar buiten te kijken wat je door die schone ruiten gewoon de adem beneemt. Dank
Fijn bedrijf. Goede service en adviezen! Vriendelijke mensen en correcte afhandeling.
Robert-Jan de Lange BAM Wonen
Auto weg gebracht voor de eerste onderhoudsbeurt. Maken van een afspraak via de site van Van Tilborg ging niet helemaal goed. Op de site stonden dagen beschikbaar maar dat bleek niet zo te zijn....Auto weg gebracht voor de eerste onderhoudsbeurt. Maken van een afspraak via de site van Van Tilborg ging niet helemaal goed. Op de site stonden dagen beschikbaar maar dat bleek niet zo te zijn. Telefonisch snel een nieuwe afspraak gemaakt. Bleef wachten tot de auto gereed was. Kon daar prima werken met de gratis wifi en de lekkere koffie. De monteur kwam vertellen dat de auto gereed was en gaf daarbij prima uitleg van wat er gedaan is. Van Tilborg streeft naar een 10 en wat mij betreft verdienen ze die ook. Bij de beoordeling geef ik een 10.
Zeer prettige medewerkers altijd uiterst vriendelijk en behulpzaam