B.A.M. van Eijk

Om 11:00 uur kwam ik met motorstoring voor mijn woning stil te staan. Na een telefoontje met de garage was deze er binnen 15 minuten om de auto op te halen. Om 17.00 uur van dezelfde dag werd ik... Om 11:00 uur kwam ik met motorstoring voor mijn woning stil te staan. Na een telefoontje met de garage was deze er binnen 15 minuten om de auto op te halen. Om 17.00 uur van dezelfde dag werd ik door de garage gebeld met de melding dat de auto gerepareerd was. Gebleken was dat de benzinepomp kapot was. Ondanks het feit dat deze niet op voorraad was is toch de auto dezelfde dag gerepareerd. En dit naar volle tevredenheid van mij.

A.J . Scheffers

Snelle service en vriendelijk geholpen , ze doen erg hun best , chapooooo!!!!!

Albert Drijver

Gewoon super. Auto keurig gezogen en gewassen.

ASS.KANTOOR CARDOL v.o.f.

Prima service, geen verassingen, vriendelijk en deskundig personeel en een uitstekende ambiance !!

Uitstekende service. Goede communicatie. Fijne medewerkers

PH Quality BV

Super service en altijd even netjes. Onverwachte mankementen worden direct opgelost ook al ben je net in de werkplaats geweest.

Desar

Prima garage met oog voor de wensen van de klant. Auto is na elke beurt netjes gewassen.
Fietsen of scooters krijg je desgewenst mee om de tijd te overbruggen. Aks het onderhoud wat langer zal duren wordt de auto zelfs bij je thuis opgehaald.

Jeanine vd Werken

Ik word altijd goed geholpen, super goede service en ze denken altijd met je mee. Ik kan iedereen autobedrijf Van Tilborg aan bevelen!

C van den Akker

Als trouwe klant werd ik weer heel vriendelijk ontvangen. Doet zelfs familiaal aan.
Deze keer was de APK keuring van mijn auto aan de beurt. Was binnen half uur geregeld. De betreffende monteur kwam speciaal vertellen dat de ruitenwisser moest worden vervangen en vroeg toestemming daarvoor. Kortom: weer een TOP ervaring bij Autobedrijf van Tilborg in Zaltbommel.