Wim

Het is zeer moeilijk voor mij om een origineel review te plaatsen. Het is elke keer hetzelfde.
Goede service, erg vriendelijk, duidelijke uitleg, komen afspraken na. Zijn er problemen met de auto? Zij zorgen ervoor dat die opgelost worden. Zonodig komen ze bij jouw thuis om uitleg te geven! Zonder bijkomende kosten.
Kortom: Ik ben buitengewoon tevreden hoe van Tilborg met de klant en zijn auto omgaan!

(Bewerkt)

Altijd alles zoals het hoort, fijn bedrijf

BAM

Uitvoering zeer goed.
Uitvoering zeer goed.
Aandachtspunt: Behalve als de reparatie langer duurt doordat er onderdelen besteld worden die pas in de middag aankomen, zou er vervangend vervoer moeten zijn. omdat het een reperatie zou zijn tot ongeveer 11.00 uur.

Karin van der Meijde

Het wordt bijna een beetje saai maar ook ik deel een dikke tien uit. Ik rijd in een 108 private lease met heel veel plezier en comfort. Echter het stofzuigen van de auto daar kom ik steeds maar niet... Het wordt bijna een beetje saai maar ook ik deel een dikke tien uit. Ik rijd in een 108 private lease met heel veel plezier en comfort. Echter het stofzuigen van de auto daar kom ik steeds maar niet aan toe. (Op het moment dat ik uitstap ben ik de de rommel alweer vergeten..) Vorige week na de 30.000 km beurt kon ik mijn auto weer ophalen en tot mijn verbazing waren de matjes weer als nieuw! Hubert had mijn auto gestofzuigd! Wat een service en wat een topbedrijf! Dank je/jullie wel!

Easy4Office

Na een onderhoudsbeurt stond mijn bedrijfsauto weer keurig gewassen bij mij thuis voor de deur! En daar hoef je niet om te vragen......het is 'gewoon' service van de zaak. Dankjewel Rinus en... Na een onderhoudsbeurt stond mijn bedrijfsauto weer keurig gewassen bij mij thuis voor de deur! En daar hoef je niet om te vragen......het is 'gewoon' service van de zaak. Dankjewel Rinus en collega's!

Klaas Trines

Zeer goede persoonlijke aandacht, luisterde erg goed naar mijn bevindingen met de auto. De actie die daarop volgde was verassend. Ik ben erg te vrede.

Super service ! Op zaterdag direct mijn band gerepareerd. Super ,!,,Geertje van Lopik

Bruygom

Heel kort: Super bedrijf,

Aad Hoogenboom

Geweldig bedrijf. Alles goed geregeld. Kun je 100% van op aan. Goede service. Klantvriendelijk. Het is ook mogelijk te wachten op de reparatie of onderhoudswerkzaamheden in het bedrijf en kun je in... Geweldig bedrijf. Alles goed geregeld. Kun je 100% van op aan. Goede service. Klantvriendelijk. Het is ook mogelijk te wachten op de reparatie of onderhoudswerkzaamheden in het bedrijf en kun je in de showroom de tijd doorbrengen met het lezen van een krant of een tijdschrift onder het genot van een kop koffie of thee.

Antwan van Doorn

Zeer goed