Corina Vink

Wij zijn al jaren een tevreden klant en we hopen dat nog lang te blijven.
Goede en snelle service, vriendelijk personeel waar we alle vertrouwen in hebben!

Heel deskundig en snel. Prima communicatie, vriendelijk personeel,

Ron Boshuijer

Juiste service en op tijd.

Bewindvoeringskantoor van Korlaar BV

Vaak wordt je bij een receptie ontvangen door een leuke jonge dame , de ouderen bevinden zich vaak ergens anders in het bedrijf, niet zichtbaar voor het publiek. De blikvangers in dit bedrijf zijn... Vaak wordt je bij een receptie ontvangen door een leuke jonge dame , de ouderen bevinden zich vaak ergens anders in het bedrijf, niet zichtbaar voor het publiek. De blikvangers in dit bedrijf zijn echter twee oudere heren, die de klant direct op zijn/haar gemak kunnen stellen. Er is voor deze heren geen enkele technische vraag te moeilijk, m.a.w. de deskundigheid van dit bedrijf begint bij de receptie.

Prima geholpen op een perfecte manier

M Korvezee

Vriendelijk, duidelijk, en snel geholpen. De showroom is van alle gemakken voorzien waardoor ik zonder probleem kon werken terwijl de bandenwissel uitgevoerd werd.

Al jaren prima service....al jaren trouwe klant

Goede service en komen afspraken heel goed na

Altijd fantastische service! Snel, hoge kwaliteit, aardige mensen en zeer service-gericht! Topbedrijf! Zo lang ik Peugeot blijf rijden, breng ik mijn auto naar van Tilborg!

Raimond Steegmans

Service die dit bedrijf levert met betrekking tot onderhoud en Reperatie heb ik nog nooit meegemaakt.
Gewoonweg super goed