Prachtig bedrijf! Afspraken worden stipt nagekomen. Verleende service en adviezen zijn klant gericht en adequate ! Vriendelijk en betrokken mensen!
Vriendelijke mensen, goed overleg wanneer een reparatie/vervanging onvermijdelijk is. Erg behulpzaam.
Judith Lissenberg
Al 35 jaar heel blij met de service!
Snelle service!
Bij een kleine reparaties is het team van van Tilborg op zijn best, wachten in de fraaie showroom met een kopje koffie of thee en na zeer korte wachttijd weer op weg met de auto.
Johan
In één woord geweldiiiiiiiig!!!! Super service, klant staat centraal bij van Tilborg
J.H. van Mook
Zeer goede service en werd snel geholpen.
Van Tilborg is klantgericht, vriendelijk en geeft goede feedback op mijn vragen. Men denkt daar met je mee (vooral Rinus) en ik ben dan ook zeer tevreden over de service. Wel één minpuntje m.b.t. de...Van Tilborg is klantgericht, vriendelijk en geeft goede feedback op mijn vragen. Men denkt daar met je mee (vooral Rinus) en ik ben dan ook zeer tevreden over de service. Wel één minpuntje m.b.t. de laatste reparatie: De vijfde deur van mijn 2008 is niet afdoende gerepareerd. Deze sluit en opent nog steeds niet goed ondanks dat dit zou zijn verholpen. Maar goed, dat wordt dan wel in orde gemaakt als ik daar voor mijn APK weer kom. Verder een prima bedrijf met hartelijke en behulpzame mensen.
haarmode Bernadette
Altijd goede service en staan altijd klaar, super!
R.Kousijs
Al sinds decennia een zeer kundig en betrouwbaar adres. Afspraak is afapraak