René

1 April 2019 (geen grap) was de datum dat onze langverwachte veranda geplaatst is ! Team van Viegen heeft het gehele proces meer dan waar gemaakt ! We zijn ontzettend blij met onze veranda , dus... 1 April 2019 (geen grap) was de datum dat onze langverwachte veranda geplaatst is ! Team van Viegen heeft het gehele proces meer dan waar gemaakt ! We zijn ontzettend blij met onze veranda , dus laat die zon nu maar komen :-)

Bij het uitpakken van de houtbalken vanaf de kar achter de auto bleek dat 1 douglas paal beschadigd was. Deze is zelfde dag nog gemaakt in de werkplaats en geleverd op zelfde dag, zodat de bouw... Bij het uitpakken van de houtbalken vanaf de kar achter de auto bleek dat 1 douglas paal beschadigd was. Deze is zelfde dag nog gemaakt in de werkplaats en geleverd op zelfde dag, zodat de bouw geen vertraging op zou lopen. Tevens was de fundering niet geheel volgens tekening. Zonder extra kosten hebben de timmermannen dit hersteld wat eigenlijk niet het van hen was !

Ga zo door en wees zuinig op de ploeg goede timmermannen :-). Tussen bevestiging order en uiteindelijke plaatsing zat lange tijd. Dit zou in onze ogen sneller kunnen.

Keurige levering en een prachtige duiventil!!

Janssen

Ik heb een geitenhok gekocht.
Ik heb een geitenhok gekocht.
Het is goed om op de site te vermelden dat het een hok is voor dwerggeiten. Wij hebben Toggenburgers en ik denk dat de bouw te licht is. In iedergeval was de ingang veel te klein.

De transporteur heeft het hok midden op de toegangsweg gezet naar onze boederij. Terwijl er daarnaast meer dan voldoende ruimte was.

Werd goed op de hoogte gehouden wanneer de levering twee maal vertraagde.

Koert

Sara

Goede service.

Snelle levering.

Dave Cerpentier

Fijne ervaring

Snelle levering en redelijk van prijs

Transportfirma kleeft papieren klevers op de producten, die dan na lang poetsen er pas af zijn. misschien dat ze eventueel er stuk celofaan inpakfolie rond doen en dan kleven.
Alsook beetje...
Alsook beetje zorgzamer met dakplaten omgaan, er zat een kap in, gelukkig was dit op een restgedeelte.

Roy Reuser

In februari/maart 2019 is bij ons een carport, veranda en tuinhuis gerealiseerd. Het eindresultaat is fantastisch en hebben leuk en goed samen gewerkt om tot dit eindresultaat te komen!

Flexibiliteit, betrouwbaar en gedegen materiaal!

Ga zo door!

Goed te woord gestaan aan telefoon en alles snel afgehandeld

Goede service en snelle levering

Christel van der Linden

Contact was via mail goed verlopen. We hadden de juiste info gekregen en daardoor de aankoop verricht. Indien nodig komen we zeker terug en zullen we ook mensen naar jullie verwijzen

Nvt

Nvt