Goed, snelle service, goede communicatie

nee

nee

J.H de Rek

Goeie service op tijd bezorgt

Heel goed en zorvuldig verpakt

Verzendkosten dat is dan wel weer jammer

Dakplaten met profielen besteld

Prijs

Iets meer info

Corné Monsieurs

(Bewerkt)

Er was iets mis gegaan met het maat werk, maar is prima opgelost.

Oplosings gericht

Bij hoge werk druk, levering een dag uit stellen.

Super service. Had per ongeluk dubbel betaald. Binnen 10 min kreeg ik al telefoontje terug. Ook met 1 plexiglas is het fout gegaan met gaatjes boren en kreeg een telefoontje of het een probleem was... Super service. Had per ongeluk dubbel betaald. Binnen 10 min kreeg ik al telefoontje terug. Ook met 1 plexiglas is het fout gegaan met gaatjes boren en kreeg een telefoontje of het een probleem was om in plaats van 4mm plaat dikte 1 van 5 mm te krijgen. Geen probleem zei ik en kreeg kosteloos een nieuwe. Dus top service

Ja super service

R. van Kessel

Ik ben zeer tevreden met de contacten van dit bedrijf. Met mijn nodige vragen en de kennis van uw kant ben ik zeer netjes en
vriendelijk geholpen.

Zeer ter zake kundig.

Aan de verwijzing naar de profielen op de site zou verbetering kunnen worden toegepast.

Zeer positieve ervaring

ze reageren zeer snel op vragen (nog dezelfde avond!); ze denken actief mee; ik had teveel besteld (zo bleek) en nog voor de levering had in het teveel betaalde al terug ontvangen. zeer netjes.

over de webshop, mbt 'kanaalplaten': iets meer informatie over wat bedoeld wordt exact snijformaat.
ik heb hieronder de aftersales beoordeeld als prima, maar het was niet aan de orde (en dus meer een verwachting en dan aan de voorzichtige kant).

Goed snelle levering /zorgvuldig verpakt

kramer

Gewoon top

snelle levering en precies op maat