Remmers

Goed snel makkelijk Ook bij manco

Beter communiceren door mail van bestelling zoals Uw bestelling is ontvangen en wordt vermoedelijk dan afgeleverd

Ronald

Super ervaring! Netjes en spontaan ontvangen, personeel is zeer vriendelijk en klantgericht, altijd bereid om te helpen maar ook om je rustig te laten oriënteren. Product is helemaal top en wordt... Super ervaring! Netjes en spontaan ontvangen, personeel is zeer vriendelijk en klantgericht, altijd bereid om te helpen maar ook om je rustig te laten oriënteren. Product is helemaal top en wordt goed verzorgd afgeleverd. Service is wat te verwachten valt bij deze ervaring: keurig en netjes!

Eerlijke, hardwerkende mensen die het bedrijf bemannen. Iedereen is erg klantvriendelijk en staat klaar om antwoord te geven op vragen. Er wordt bij zelfbouw altijd wat extra materiaal meegegeven... Eerlijke, hardwerkende mensen die het bedrijf bemannen. Iedereen is erg klantvriendelijk en staat klaar om antwoord te geven op vragen. Er wordt bij zelfbouw altijd wat extra materiaal meegegeven als je wat aanschaft zodat je niet met een tekort zit als er onverhoopt wat misgaat. De producten hebben een stoere uitstraling die door de kwaliteit van het gebruikte materiaal een stevige en goede duurzaamheid borgt.

Wat meer parkeerruimte maken.

Eimert Smit

Is een betrouwbaar bedrijf, en goede samenwerking tussen ons en van Viegen

Alles goed voor elkaar

Ron Post

Hallo,
Mijn naam is Ron Post, en heb bij Handelsonderneming van Viegen mijn complete dak, inclusief profielen en dakgoot voor mijn veranda/overkapping besteld en gekocht.
Ik ben héél erg...
Hallo,
Ik ben héél erg tevreden over de kwaliteit, en over de service die ze beloven en waarmaken.
Als je zelf de onderbouw maakt, is het geleverde materiaal voor het dak/overkapping goed zelf te plaatsen en monteren, mits je de maten goed doorgeeft.
Zou het iedereen aanbevelen.

goede en betrouwbare levering, zelfs nalevering die ik snel nodig had had ik de volgende dag in huis.

Goede afspraken over de maten maken, en desnoods een bouwtekening meesturen.

F Groen

Prima service, denken mee met de klant.

Oplossings gericht en bij probleem wordt direct actie ondernomen.

Uitleg kan beter over de verschillende houtsoorten en mogelijkheden.
De klant is niet op de hoogte en wat voor van Viegen als vanzelf sprekend is is voor de klant vaak onbekend.

Annemarie Dorresteijn - van Eck

Producten zijn makkelijk te bestellen via de webshop.

Meedenken en probleemoplossend. Goede service dus en snelle levering!

Gerold

Goed. Vriendelijk en duidelijk.

Twee sterke punten. Marcel en Wilma. :-)

nope

Prima service!

Heb UVC lamp voor de vijver besteld. De volgende dag kreeg ik de bestelling reeds thuis gestuurd.
Helaas bleek de lamp defect. Maar na bellen met de winkel kreeg ik gelijk een nieuwe lamp toegestuurd.
Deze werkte wel.
After sales uitstekend.

S. Pouw

Ik kan niet anders zeggen dat de levering sneller dan verwacht en correct is afgehandeld.

Prijs is goed. Beschikbaarheid van 125 cm breed polycarbonaat. Leveringkosten waren redelijk en voor mij doorslaggevend. 40,- voor een particulier is voor niet zelf te vervoeren materiaal een reden... Prijs is goed. Beschikbaarheid van 125 cm breed polycarbonaat. Leveringkosten waren redelijk en voor mij doorslaggevend. 40,- voor een particulier is voor niet zelf te vervoeren materiaal een reden om te kopen. Elders al snel het dubbele of meer. Zonder leveringskosten was de prijs ook al bij de betere.

Betere foto's op de site van artikelen.
Dagdelen bij levering ipv hele dag. Overigens heeft de chauffeur keurig 15 min vtv gebeld zodat ik ontvangst kon regelen.