Stichting Perspectief

Nakomen afspraken

Platen waren goed en goed beschermd, ook genoeg tape meegeleverd voor afsluiten gaten. Ook de bezorginstructie is goed gevolgd en sneller geleverd dan aangegeven

Iets schonere zaagsnede mag

Halim

Mues

Alles geleverd zoals besteld!

Ik heb meermaals een mail gestuurd naar het bedrijf tussen de bestelling en de levering, aangaande mijn betelling! Deze mails werden ofwel gewoon niet gelezen of genegeerd!

Irma Reede

Professionele medewerkers die volgens afspraak mijn serredak met lichtdoorlatente platen en singeldak vervangen hebben.
Het oude materiaal is afgevoerd en de werkplek is schoon opgeleverd.

Er is volgens afspraak gewerkt.
Zeer vriendelijke medewerkers.

Zeister Mannenkoor / Lesley Stalpers

Even bestellen, prijsje,klik betalen en zonder markeren ontvangen. Breedte maat was blijkbaar niet voorradig , en men stuurde gewoon de bredere maat. Zonder extra kosten . Toppie.!!!!

Neemt de juiste beslissing zodat klant door kan met zijn job.

Geen .

Super, snelle levering, goede info voorziening en zeer betaalbaar

Vriendelijke bezorgers die van aanpakken weten

Vooral zo doorgaan

Leo Gerrits

Super zaak binnen 2 dagen geleverd klasse

Bestellen gemakkelijk en vriendelijke medewerkers bezorgers

Snel kunnen bestellen via internet. Gebeld wanneer ze kunnen leveren, omdat ik niet zoveel nodig had en in de buurt woonde konden ze binnen 3 dagen leveren. Alles net afgeleverd en op de afgesproken... Snel kunnen bestellen via internet. Gebeld wanneer ze kunnen leveren, omdat ik niet zoveel nodig had en in de buurt woonde konden ze binnen 3 dagen leveren. Alles net afgeleverd en op de afgesproken dag

snelle levering en op de afgesproken dag

Ons nieuwe geitenhok is geleverd. Leuk model maar tijdens controle (met de chauffeur) diverse manco's geconstateerd. Het beslag (scharniere en grendel) is prima geschikt voor een sigarenkistje maar... Ons nieuwe geitenhok is geleverd. Leuk model maar tijdens controle (met de chauffeur) diverse manco's geconstateerd. Het beslag (scharniere en grendel) is prima geschikt voor een sigarenkistje maar daar houdt het dan ook bij op. De punten van diverse schroeven staken aan de binnenzijde een centimeter uit. De deur en 1 van de windveren waren ernstig beschadigd (gespleten). Afgesproken dat ze de volgende week terug zouden komen met een nieuwe deur en windveer. Aan de scharnieren en de grendel wilde ze niets doen. Die week niemand gezien of gehoord. Uiteindelijk zelf ander beslag gemonteerd en een nieuwe deur en windveer gemaakt. Ik zal anderen dit bedrijf zeker niet aanraden.