Bart Jager

Overzichtelijke site. Duidelijk of een produkt leverbaar is. Snelle bezorging. Ook telefonisch goed bereikbaar. Toegevoegd aan favorieten.

Duidelijkheid. Afspraak id afspraak

Wij zijn heel keurig behandeld door VandenBos Sportief. Helaas bleek bij levering ons artikel beschadigd. Na melding hiervan is meteen een nieuwe besteld en binnen een paar dagen geleverd.

After-sales en klantenservice

Jeroen

Goede service en snelle levering.

Na de bezorging van de bestelling bleek dat de leverancier het verkeerde tafeltennisbatje had ingepakt. Meteen contact opgenomen met vandenbossportief en dezelfde dag werd het goede artikel naar mij... Na de bezorging van de bestelling bleek dat de leverancier het verkeerde tafeltennisbatje had ingepakt. Meteen contact opgenomen met vandenbossportief en dezelfde dag werd het goede artikel naar mij toegestuurd. Prima service!

Ga zo door met de goede service!

theo van der veen

Zie sterke punten - herhaling - gewoon bijzonder tevereden !

Snelheid van levering en opvolging zelfs na de deadline van bestelling voor bezorging binnen 1 dag. Driewerf hoera ! Top !

Te bescheiden !
Te bescheiden !
Afspraak maken met bezorgdienst dat ze niet gaan noemen wat er in zit bij een ieder die de deur opendoet. Nu was er een verrassing voor de kids maar die was weg doordat de chauffeur gelijk zei : ik kom een tafeltennis tafel afleveren ...... maar goed dat staat los van de levering zelf !

Eddy Kiss

Goede ervaring

Betaal gemak en snelle levering

Als alles met 1 levering gebeurd, waarom worden er dan 2x leveringskosten aangerekend?
Bij mij zat de overtrektafeltennistafel zelfs in de doos van de tafeltennistafel mee ingepakt.

Maas

Onze ervaring is prima, goede service en goed bereikbaar.

Onze ervaring is prima, goede service en goed bereikbaar.

JW de Heer

Aankoop tafeltennis tafel

Goede website informatie

terugbellen op verzoek werd niet in eerste instantie gedaan. Later wel

darren

Good

Very quick delivary

have your feedback form also in English.

Jansen

Prima website en snelle levering. Wel raar dat er zonder overleg een groene in plaats van een (bestelde) blauwe tafeltennistafel is afgeleverd.

Snelheid en heldere website

Je kunt niet zomaar een groene tafel afleveren als er een blauwe is besteld!

Vandenbossportief

Ze doen wat ze melden op de site.

meerdere afhaalvestigingen over het land