Smeets

Ben tevreden over de snelle afhandeling van het ontbrekende artikel en de algemene snelheid van uitvoering.

Zorgen dat alle producten van de eerste keer in hun geheel worden aangeleverd.

Bio-Pulse

Duidelijke site met goede omschrijvingen

Als je besteld via het internet is het handig dat er op de factuur alleen de hoogste verzendkosten blijven staan en niet een optelling van de verzendkosten van alle afzonderlijke producten

karin vennik

Pruduct correct afgeleverd binnen redelijke termijn

pruduct correct afgeleverd binnen redelijke termijn

mertens

levering op aangegeven datum maar vooral prijs kwaliteit verhouding is goed

de basketbalpaal was lastig in elkaar te zetten.
misschien op de site bij vermelden. mensen die nooit klussen zal het niet lukken.

Aanschaffen van een basketbalset

aanschaffen van een basketbalset

Sven Droeshoudt

Alles perfect verlopen van bestelling tot aflevering

Alles perfect verlopen van bestelling tot aflevering

Checkpoint BV

Via internet

via internet

de producten die u verkoopt te controleren op kwaliteit.

A.Siebers

Vandenbossportief

vandenbossportief

a

Op de site staat 1-2 dagen levertijd. Ik houdt hier rekening mee met bestellen, ivm thuis zijn. Dan blijkt een week levertijd van toepassing. Afhalen in het magazijn was volgens vandenbos geen... Op de site staat 1-2 dagen levertijd. Ik houdt hier rekening mee met bestellen, ivm thuis zijn. Dan blijkt een week levertijd van toepassing. Afhalen in het magazijn was volgens vandenbos geen optie, het pakket wordt wel bij de buren afgeleverd. Die zijn ook niet blij met een fitnessapparaat in hun woonkamer. Betaling heb ik vooraf gedaan, uiteindelijk dus 1,5 week voor levering. Verder is de informatievoorziening omtrent aflevering slecht.

Paul van Miltenburg

Goed geregeld en komen de afspraken na.

keurig op de hoogte gehouden worden van het verloop van de bestelling.

We hebben een pooltafel besteld met de afbeelding bruin, wordt er een zwarte afgeleverd.
Betere afbeelding en wat je ziet ook krijgt!
zet de kleur van product erbij.