Silvia van der Wal

Ons ordernummer was: 3825. Wij zijn zeer tevreden over de levering en de basket. Echter de gratis geleverde basketbal is erg verstaft, daarbij zien wij nu al erg veel canvas en deze kan na 4 dagen... Ons ordernummer was: 3825. Wij zijn zeer tevreden over de levering en de basket. Echter de gratis geleverde basketbal is erg verstaft, daarbij zien wij nu al erg veel canvas en deze kan na 4 dagen gebruik al in de containerbak. Groeten, Silvia van der Wal.

Makkelijk telefonisch bereikbaar over het verloop van de levering.

Pijnenburg

We hebben een basket met gratis bal aangeschaft. Eerst bleek deze basket niet te bestellen te zijn. We hebben gebeld en ons werd verteld dat de basket per direct besteld kan worden en deze de week... We hebben een basket met gratis bal aangeschaft. Eerst bleek deze basket niet te bestellen te zijn. We hebben gebeld en ons werd verteld dat de basket per direct besteld kan worden en deze de week erop al geleverd zou kunnen worden. Dit bleek niet geheel juist, want het duurde toch nog twee weken. Dit werd wel gemaild op het moment dat de verzending verzonden werd. Hierna konden we op de dag van bezorging een telefoonnummer bellen waarop ons werd verteld dat de basket tussen twee en vijg bezorgd zou worden. Gelukkig was er iemand om half een thuis want de koerier stond voor de deur. Die avond de basket in elkaar gezet, maar er was geen bal bij.
Dezelfde avond hierover een mail gestuurd en netjes een mail terugekregen dat de ballen op zijn en zo spoedig mogeli nagetuurd zou worden. Na twee weken opnieuw een mail gestuurd met de vraag waar de bal bleef. Een mail terug met dat men het vergeten was. Z.s.m. Wordt de bal opgestuurd. Inmiddels is de bal binnen.

Sturen van mail wanneer de bestelling klaar was om te verzenden

De tweede deellevering duurde te lang

van der Spek

snel

info over levering is onduidelijk, na mail van ’tracking’ is het veld nog steeds leeg.

Janneman

Goed mail verkeer en duidelijke afspraken

Goed mail verkeer en duidelijke afspraken

KL

Voor onze school voetbalgoaltjes besteld.

duidelijk te volgenn stappen bij het bestellen via de website.

Bart van Etteger

Tafeltennistafel besteld.

Snelle reactie via mail. Bij onze bestelling bleek iets te missen. Werd meteen nageleverd. Top!

Ga zo door. Misschien mail iets specifieker maken. Dus niet uw bestelling staat klaar/wordt geleverd/kan afgehaald worden/is verzonden. Kan verwarring opleveren. Verder niets negatiefs!

R Havekotte

Goed tot zeer goed

na het ontvangen van een beschadigd pakket zeer adequaat gereageerd en perfect opgelost na een hele korte tijd (binnen 4 dagen)

Kees Ligtvoet

Weet niet wat ik hier in moet vullen

Persoonlijk!

De Backer William