William

Erg tevreden over de afhandeling (bevestiging per mail, betaling, verzending etc) en het product. Wel werd me telefonisch toegezegd dat ik 10 euro retour zou ontvangen omdat de prijs op de website... Erg tevreden over de afhandeling (bevestiging per mail, betaling, verzending etc) en het product. Wel werd me telefonisch toegezegd dat ik 10 euro retour zou ontvangen omdat de prijs op de website niet correct stond vermeld. Dit is tot op heden echter nog niet gebeurd.

Snelheid en gemak.

Nakomen afspraak (terugbetaling) en de productbeschrijving met foto’s mag nog wat uitgebreider.

Reactie vandenbossportief.nl:

Beste William,
Beste William,
Bedankt voor je fijne feedback op onze samenwerking en inderdaad slordig dat we die € 10,00 nog niet hebben teruggestort, dar gaan we vandaag meteen even doen. Veel plezier nog van uw tafeltennistafel.
Gr
Harjen

Frans

Internet en amsterdam

Werd snel terug gebeld wanneer de telefoon niet werd opgenomen

Er werd verteld dat de tafel klaar stond maar de heren daar wisten niet dat ik kwam en de tafel moest nog opgezocht worden. service verder wel goed

Leroy de Vos

Na het bestellen van de pooltafel een snelle afhandeling en uitstekende levering

Geert

Eerste aankoop, zeer vlot en correct verloop

Eerste aankoop, zeer vlot en correct verloop

Wout van Keulen

E.P.

Zie hieronder.

Goed geholpen tijdens het telefoongesprek voorafgaand aan de bestelling.

Geen informatie gekregen van het bedrijf dat het artikel kwam brengen zodat ik niet wist hoe laat ze die dag zouden komen.

Voshaar

Goed en snel geleverd.

Snelle levering.

Aanschaf pooltafel

goede prijs-kwaliteit verhouding
duidelijke, eerlijke informatie
snelle reactie op gestelde vragen

jammer dat het niet mogelijk is (tegen betaling) de aankoop verder dan achter de eerste drempel te laten bezorgen

NB. de reden dat ik ’info website’ redelijk hb gescoord is dat ik via...

NB. de reden dat ik ’info website’ redelijk hb gescoord is dat ik via een andere website naar die van dit bedrijf ben gekomen.

Tevreden Klant

Het telefonisch contact verliep goed. De informatie die ik vroeg heb ik gekregen. Deze info was duidelijk en daaroor heb ik mijn keuze beter kunnen maken.

Telefonisch advies
Levering

Indien mogelijk zou het een nog betere service zijn als de klant de keuze heeft om de produkten óf in Amsterdam, Alphen a/d Rijn óf Boxtel af te komen halen. Nu is dat per produkt verschillend.

Michiel

Na het bestellen van het product (pooltafel) werd er al snel werk van gemaakt om de pooltafel in 2 dagen te leveren.

In het behandelen en leveren van het product is het bedrijf erg snel in.
Mailing was snel kort en correct beschreven.
Toen ik met het bedrijf aan de telefoon raakte werd ik op een goede...
In het behandelen en leveren van het product is het bedrijf erg snel in.
Mailing was snel kort en correct beschreven.
Toen ik met het bedrijf aan de telefoon raakte werd ik op een goede manier geholpen bij mijn vragen over het bestelde product.

Telefonisch sneller en beter bereikbaar zijn. Meerdere mensen voor het bedrijf in zetten om telefonisch sneller vragen te kunnen behandelen van de klanten.

Dit is een stukje gemak voor...

Dit is een stukje gemak voor de klant waardoor hij/zij zich op het gemak gaat voelen bij de levering.

Reactie vandenbossportief.nl:

Beste Michiel,
Bedankt voor je reactie en feedback. Ik ben blij dat je tevreden bent over t product en over de levering daarvan.
Inzake onze telefonische bereikbaarheid, wij vinden t al een...
Beste Michiel,
Inzake onze telefonische bereikbaarheid, wij vinden t al een groot goed dat we tot 23:00 iedere dag open zijn, en dat we een keer niet op kunnen nemen heeft dat met de drukte te maken.
We zien altijd wel wie er gebeld heeft en trachten dan altijd terug te bellen, en ik meen dat wij elkaar ook vaak gesproken hebben.
We blijven scherp hierop, en danken je voor je reactie
Veel speelplezier.