Madoes

Niet zo best

Goede website

Contact behouden met klanten die producten hebben besteled die niet in orde waren

T de Jong

Snelle levering en scherpe prijs

Snelle levering en scherpe prijs

hanzicht

We zijn heel tevreden over het bedrijf. We kregen een goed advies en er kon snel worden geleverd. De dag waarop werd geleverd konden we later zelf nog bepalen.

We kregen een goed advies van de winkel, waardoor we snel een goede keuze konden maken

De bestelde tafeltennistafel bleek iets beschadigd te zijn bij aankomst. De tafel heeft bij het vervoer ongetwijfeld klem gestaan tegen iets zwaars en is daardoor licht verbogen. We konden het... De bestelde tafeltennistafel bleek iets beschadigd te zijn bij aankomst. De tafel heeft bij het vervoer ongetwijfeld klem gestaan tegen iets zwaars en is daardoor licht verbogen. We konden het voorzichtig recht buigen. No harm done

Sabine Mulder

Bestelling van roeiapparaat

goedkoop

* Niet op de website vermelden dat iets leverbaar is, als dat het eigenlijk niet is.

* Niet het geld via Afterpay al proberen te innen als het apparaat dus nog helemaal niet geleverd is.

* De toon van de mail aanpassen: de informatiemail waarin werd vermeld dat mijn bestelling niet leverbaar was, vind ik slordig en vreemd. Dit is voor mij een reden om de volgende keer bij een ander bedrijf te bestellen:

Beste,

De leverancier is leeg verkocht, levering vindt plaats half april, kunt u wachten, er is geen alternatief helaas, ook niet bij een ander
Gr
Danielle

maninnl

Snel geleverd, voor en goede prijs, en met een goede product.

Rdws mitchell

Goed overzicht van de site.

Nvt

Degryse

Eerste bestelling!

IK wacht nog achter mijn 1ste bestelling, dus kan uw bedrijf momenteel niet beoordelen.

info over verloop order

t

Goed.

nee.

nee.

ttbatje

Tafeltennistafel aangeschaft via VandenBossportief. Prima zaak!

Jullie reageren snel en proactief.

Bezorgkosten op de website direct correct berekenen. (of gewoon niet rekenen)

Bestellen en meteen binnen!

Bestellen en meteen binnen!