Inmiddels privé een tafeltennistafel gekocht. En zakelijk een tafelvoetbaltafel.
Bij bieden was het contact prettig en werd er mee gedacht.

De persoonlijke aandacht.

Snelle reactie na contact

Gehele bestelling in 1 keer leveren.
Was na contact snel opgelost.

Barthold

Vandenbossportief is een prettig bedrijf om spullen te bestellen

Komen afspraken zeer stipt na en voorzien je van goed advies.

Wat een heerlijke klantervaring... De persoonlijke benadering is fantastisch, tot en met de bezorging aan toe: super!

Misschien moeten jullie de website nog wat pimpen: hoewel die best...

Misschien moeten jullie de website nog wat pimpen: hoewel die best oké is, verdient jullie service een nog beter visitekaartje/winkelraam.

De snelle, directe en persoonlijke service.

Nee, gewoon heel erg goed!

J Meivogel

Van bestelling tot levering niks te klagen gehad. Enige waar ik achteraan moest is de verwachte bezorgtijd de dag erop, maar dat was ook zo geregeld.

Service bij aankoop.

De montagehandleiding was wat summier. Iets meer verduidelijking waarom je bepaalde dingen moet doen maakt de montage ook makkelijker. Weet bv. Nog steeds niet waarom ik bepaalde schroeven in de... De montagehandleiding was wat summier. Iets meer verduidelijking waarom je bepaalde dingen moet doen maakt de montage ook makkelijker. Weet bv. Nog steeds niet waarom ik bepaalde schroeven in de klem van de tafeltennistafel moest monteren.

J. de Groot

Prima ervaring. De bestelling was niet direct op voorraad en dus kreeg ik binnen een uur al bericht of het goed was dat de levering een week op zich liet wachten.

De snelle en goede communicatie met de klant

Ik had de 'Buffalo Goal Champ Cup doeltjes' besteld. De omschrijving is wat vaag. De doeltjes kosten €79,90 per stuk en de omschrijving begint met: '€ 189.95 laagste prijs en beste service garantie... Ik had de 'Buffalo Goal Champ Cup doeltjes' besteld. De omschrijving is wat vaag. De doeltjes kosten €79,90 per stuk en de omschrijving begint met: '€ 189.95 laagste prijs en beste service garantie aan huis'. De prijs klopt niet. Daarnaast veel spelfouten op de site. De volgende zin is: 'bezorging is mogelijk s-avonds en of in t weekend, tevens kunt u op afspraak de voetbaldoel afhalen.' Volgens mij staan er veel fouten in de zin en moet het zijn: bezorging is mogelijk 's avonds en/of in het weekend. Tevens kunt u op afspraak het voetbaldoel afhalen.

Plezierig

Klantvriendelijkheid, bezorgdienst, kwaliteit product

Nee.

Snel en correct

Ik heb bestelt via beslist.nl

goede prijs en geen verzend kosten.

De doos die ik kreeg was wel helemaal dicht geplakt en het formulier dat ik er bij kreeg zat ook boven op de doos vast geplakt daardoor kreeg ik de doos moeilijk open.