Trijny Hansen

Heel goed.maar de stoelfiets die ik besteld hebvalt me tegen.hij zag er uit of die al gebruikt was en waar de batterij in moet zit een pootje los.heb hierover gebelt en of ik daar een foto van kon... Heel goed.maar de stoelfiets die ik besteld hebvalt me tegen.hij zag er uit of die al gebruikt was en waar de batterij in moet zit een pootje los.heb hierover gebelt en of ik daar een foto van kon sturen en daar heb ik nog niets van gehoord
.even afwachten dus ik ben erg tevreden over de manier van zaken doenadie.maar niet met het product.

De bezorging van het product.

Goeie spullen leveren

Reactie vandenbossportief.nl:

Hoi Trijnie,
Jammer om te horen dat t product niet bevalt, ik heb je foto's nog niet mogen ontvangen.
Hoi Trijnie,
Wil je die sturen naar: info@vandenbossportief.nl dan gaan we voor een snelle en passende oplossing, zodat je weer gauw kunt trainen.
Gr
Harjen

Thomas van Vliet

Super!
Meedenkend, snel, goede service geen minpunten.

communicatie, levering, advies

nope

Joost Verlinden

Goed, vlot, eenvoudig. vriendelijke service en flexibel.

Flexibel. Betaalbaar.

Floor

Product snel verstuurd, goed geleverd

In ons geval geen verzendkosten. Goedkoper dan gemiddeld

Vvh

Ghh

Prima informatie, snelle levering. wel was afgesproken in overleg te leveren en dat werd niet gedaan maar werd later wel een oplossing gevonden.

goede kwaliteit

iets betere terugkoppeling

Mulder

Alles volgens afspraak zeer correct geregeld.
Door ons zelf in elkaar te zetten gaf extra plezier mede door de heldere beschrijving.

Zie in mijn eerste reactie, ik zou zeggen blijf zo doorgaan.
Rond april zullen we de volgende bestelling plaatsen voor onze andere kind en haar gezin.

overbodig

Edwin van Gaal

Op vriendelijke en kundige wijze via lastige draaitrap pooltafel en voetbaltafel geïnstalleerd

Compleet aanbod

Leuke givaway voor iedere klant waar installatie gedaan wordt als extra goodwill en tevredenheid

Keurige aflevering en persoonlijk contact

Geen.

Reinder de Vries

Gewenste voetbaltafel was niet meer leverbaar(op de site stond vandaag voor 15: 00 besteld, morgen in huis). Na telefonisch contact een andere, duurdere, voetbaltafel aangeboden gekregen met een... Gewenste voetbaltafel was niet meer leverbaar(op de site stond vandaag voor 15: 00 besteld, morgen in huis). Na telefonisch contact een andere, duurdere, voetbaltafel aangeboden gekregen met een mooie korting. Topservice!

Persoonlijke snelle service

Levertijden op de website kloppen niet.