Zeer snel en correct geleverd, prima ervaring!

goede prijs, zeer snel geleverd (binnen 24u), in perfecte staat

betalingsinformatie over de verzendkosten kan duidelijker

Ilse

Ruim assortiment tegen aantrekkelijke prijzen en snelle levering

Paul Goossens

Mooi direct contact met vandenbos, er werd ook meegewerkt aan mijn wens om het op vrij korte termijn bezorgd te krijgen. ondanks dat de schroefjes ontbraken, werden deze de volgende dag nog... Mooi direct contact met vandenbos, er werd ook meegewerkt aan mijn wens om het op vrij korte termijn bezorgd te krijgen. ondanks dat de schroefjes ontbraken, werden deze de volgende dag nog nabezorgd. top!

direct contact, meedenken ivm snelle levering

reclamatie op website 'bezorging binnen 24 uur' is niet helemaal waar. dit werd me ook direct aan de telefoon gemeld, echter om verwarring te vermijden zou het beter zijn dit ook van de website te... reclamatie op website 'bezorging binnen 24 uur' is niet helemaal waar. dit werd me ook direct aan de telefoon gemeld, echter om verwarring te vermijden zou het beter zijn dit ook van de website te halen. ondanks dat, was de tafel er binnen 3 dagen.

Zeer vriendelijk en ter zake kundig aan de telefoon. Behulpzaam met kiezen van product.

Wij hadden een extra set batjes bij de tafeltennistafel besteld. Deze waten wel betaald maar niet bijgeleverd. Werden na telefonisch contact snel verstuurd. Zijn echter andere batjes. Dit had... Wij hadden een extra set batjes bij de tafeltennistafel besteld. Deze waten wel betaald maar niet bijgeleverd. Werden na telefonisch contact snel verstuurd. Zijn echter andere batjes. Dit had zorgvuldiger gekund.

detimme

Goede en snelle levering en persoonlijk contact!

N van der horst

Via internet kwamen wij bij dit bedrijf. Wij hadden vragen over het product op te halen op heel korte termijn..even gebeld en het was zo geregeld.....we konden het dezelfde avond nog ophalen en dat... Via internet kwamen wij bij dit bedrijf. Wij hadden vragen over het product op te halen op heel korte termijn..even gebeld en het was zo geregeld.....we konden het dezelfde avond nog ophalen en dat ivm de vakantie, top

Vriendelijke mensen

Ev

Prima bedrijf, duidelijk website

Goede communicatie

Monique van Rooij

Zeer naar tevredenheid, eerst telefonisch en daarna ook de bestelling

snelle reactie en prima geholpen

nee

Zeer content met de service. Hier ga ik in de toekomst zeker nog wat sportartikelen bij bestellen