rob sturris

Aardig aan de telefoon.goede kwaliteit

H.Bouwland

Helemaal goed, van website tot en met levering.

Het gemonteerd leveren.
Eigen brengservice.

Bestelling bleef uit. Je kan snel persoonlijk contact leggen telefonisch of via mail.

Goede service

Prettig en no-nonsense.

De leverancier dacht goed met ons mee.

Geen.

Marja

Prima, snelle service

Persoonlijke benadering: belletje voor de leveringsafspraak

Marisa

Snelle levering en service is top.

goede informatie op website. Bestellen ging makkelijk. Een dag vantevoren werd gebeld om leveringstijd door te geven en die dag kregen we ook te horen dat het iets later werd. Prima communicatie.... goede informatie op website. Bestellen ging makkelijk. Een dag vantevoren werd gebeld om leveringstijd door te geven en die dag kregen we ook te horen dat het iets later werd. Prima communicatie. Bij het in elkaar zetten van de tafeltennistafel, misten we een paar onderdelen. Zonder enig probleem werden die onderdelen de volgende dag naar kosteloos ons verstuurd. Uitstekende service.

Geen verbeterpunten. Ga zo door.

Rolandus

Prima service, en heel klantvriendelijke

Persoonlijk contact

Ga zo door.

Bestelde doel met oefenscherm en 4 gaten, werd 2x gebeld hierover oefenscherm was niet te krijgen! OK dan met 2 gaten en zelf gaf ik aan dat er dan ook een ander prijskaartje aanhing! Werd... Bestelde doel met oefenscherm en 4 gaten, werd 2x gebeld hierover oefenscherm was niet te krijgen! OK dan met 2 gaten en zelf gaf ik aan dat er dan ook een ander prijskaartje aanhing! Werd uiteindelijk wel geld teruggestort, maar geen nieuwe factuur gekregen!!!

Heel goed. Snelle levering, prima service

Roy

Over het algemeen goed.

Snelheid van levering

Levering werd gedaan door 1 persoon. Ik was blij dat ik mijn zwangere vrouw niet alleen thuis had gelaten. De pooltafel was te zwaar om door 1 persoon over de drempel bezorgt te worden.