Klaas Brouwer

Een snelle en prettige afwikkeling van de bestelling. In een paar dagen had ik de bestelling binnen.

prettige telefonische contacten

prima

Dennis van Oorschot

Snelheid van levering

nvt

IJvents

Prima service snelle communicatie en fantastische levering.

Actie Reactie snelheid is erg goed. Mails worden snel beantwoord en ook de telefoon communicatie verloopt eenvoudig en snel.

W. van Zonneveld

Vriendelijk contact aan de telefoon, vlotte afhandeling en meegedacht bij het oplossen van niet leverbaar zijn van mijn eerste keuze

mijn product was niet meer leverbaar, maar kreeg snel een vervangend product naar keuze.

misschien is het handiger om de bestelbaarheid van de producten op de site meer up-to-date te houden.

Nina

Erg tevreden! Van den Bos sportief had als enige webwinkel in Nederland de wigwam waar ik naar op zoek was nog in haar aanbod. Het duurde even voordat de leverancier aan hen leverde, maar ik werd... Erg tevreden! Van den Bos sportief had als enige webwinkel in Nederland de wigwam waar ik naar op zoek was nog in haar aanbod. Het duurde even voordat de leverancier aan hen leverde, maar ik werd hierover goed op de hoogte gehouden en mijn bestelling kwam alsnog op tijd voor mijn neefjes verjaardag.

Persoonlijk contact en uiterste zorg voor je bestelling. Je bent geen nummertje.

Om teleurstellingen te voorkomen en om aan de verwachting te kunnen voldoen de informatie over levertijd bij een product sneller aanpassen indien iets (tijdelijk) niet leverbaar is.

Compleet snel en betrouwbaar

Zeer goede klantvriendelijke service...zeer snelle levering !! Prima kwaliteit

Zeer goede klantvriendelijke service...zeer snelle levering !! Prima kwaliteit

g.stokvis

Enkele dagen voor sinterklaas een tafeltennistafel besteld, welke we graag gemonteerd wilden laten afleveren. Ondanks de drukte en de late bestelling onzerzijds, was dit geen probleem. Er werd... Enkele dagen voor sinterklaas een tafeltennistafel besteld, welke we graag gemonteerd wilden laten afleveren. Ondanks de drukte en de late bestelling onzerzijds, was dit geen probleem. Er werd telkens zeer snel op de mail gereageerd en werden op de hoogte gehouden van de status. Ik vond het echt een geweldige service, die je tegenwoordig bijna niet meer tegenkomt! De jongens zijn superblij met de tafel!!!

Heidie

Gelijk antwoord op vragen en super snelle levering! TOP!!

Gelijk antwoord op vragen en super snelle levering! TOP!