Prima geregeld op tijd

geen opvallend sterke punten, over geheel was het goed

Tafeltennistafel besteld en ontvangen

snel verloop van order naar levering

Het product op de website vond ik een beetje onduidelijk omschreven.
Het product op de website vond ik een beetje onduidelijk omschreven.
Het sms bericht over de levering bevatte geen leveringsdatum (alleen een tijd) waardoor wij dachten dat het op een andere dag werd geleverd dan daadwerkelijk het geval was. Op mijn vraag kwam vervolgens wel direct adequate reactie. Onduidelijkheid is simpel te voorkomen door datum in leveringsbericht op te nemen

De website was verwarrend over de verzendkosten, uiteindelik bleken die er wel te zijn terwijl dat elders op de website anders vermeld stond. De service was verder klantvriendelijk qua mensen. De... De website was verwarrend over de verzendkosten, uiteindelik bleken die er wel te zijn terwijl dat elders op de website anders vermeld stond. De service was verder klantvriendelijk qua mensen. De communicatie over levertijden kan beter (na een akkoord van mij op een voorstel van datum en tijd van levering, verwacht ik een uiteindelijke bevestiging. Ook de communicatie tijdens levering kan beter. Ik kreeg pas achteraf een mail dat er vertraging was.

assortiment, leversnelheid

leveringskosten, op een apparaat van 339 euro (tafeltennistafel) verwacht ik eigenlijk geen verzendkosten
Communicatie over levering was warrig (geen definitieve bevestiging van leverdatum en tijd en geen melding van het feit dat er een uur vertraging was)

Fam van den Brink

Prima service !

Goed, levertijd mag sneller!

Snellere levertijden, 3-5 werkdagen is niet meer van deze rijd, het is dat jullie producten vrij uniek zijn en niet elders te koop anders was ik naar een ander gegaan, wehkamp/plutosport/oid,... Snellere levertijden, 3-5 werkdagen is niet meer van deze rijd, het is dat jullie producten vrij uniek zijn en niet elders te koop anders was ik naar een ander gegaan, wehkamp/plutosport/oid, levering binnen 24 uur!

Bestelling verliep soepel

Ging allemaal prima en vlot

Fijne, vriendelijke mensen. Snelle reacties op vragen en supersnelle levering

Snelle levering en klantvriendelijkheid

Duidelijke site