Rien Mulder

Zeer mooie bestelbus met uitstraling!!!!

Fam. van den Brink

Super service !!

Vanwege een misverstand over maten verpakkingen konden wij onze bestelling niet meenemen bij de leverancier.
VandenBosSportief heeft dit keurig opgelost door het alsnog zelf bij ons thuis te bezorgen als service.
Supertevreden !!

Fam. Verspoor

Geen enkel minpuntje! In het weekend besteld en de dinsdag daarop konden we al tafeltenissen.

Goede communicatie en klantservice.

Snelheid

Toon van de mailwisseling ongeacht mogelijk gewekte irritatie vriendelijk en zakelijk houden

Wellicht gemonteerde levering ook snel aanbieden?

Hans

Wat een supersnelle levering van onze nieuwe tafeltennis tafel! En dat voor een goede prijs. Dat doen veel bedrijven niet na...

Levering binnen 24 uur!

Snelle levering, mooie producten en duidelijke website.

Mooie producten en duidelijke website.

Duncan den boer

Was perfect, goede communicatie en snelle Levertijd

De klandizie was erg goed. Zelf een gemonteerde tafel bestel maar omdat de monteurs op vakantie waren zou het een week duren. Zijn helemaal gebeld met de mededeling dat het wat langer zou gaan... De klandizie was erg goed. Zelf een gemonteerde tafel bestel maar omdat de monteurs op vakantie waren zou het een week duren. Zijn helemaal gebeld met de mededeling dat het wat langer zou gaan duren. Stelde ik zeer op prijs

Positief.

Persoonlijke benadering, snel terugbellen, afspraken nakomen

Toen ik eerste keer belde, werd niet opgenomen. Vond ik in eerste instantie vreemd. Ik werd echter 10 minuten later teruggebeld. Op zich prima, het zou wel professioneler zijn als direct werd... Toen ik eerste keer belde, werd niet opgenomen. Vond ik in eerste instantie vreemd. Ik werd echter 10 minuten later teruggebeld. Op zich prima, het zou wel professioneler zijn als direct werd opgenomen. Begrijp dat dit bij familiebedrijf lastig is, dit is ook de charme en sympathie om juist bij dit bedrijf te bestellen. Overigens was de prijsstelling ook prima.

Top. Alles snel geleverd

Geen afmeting bij de springkussen

valsplat

Prettig