Ron

Initieel moeilijk om in contact te komen (door lang weekend weg), daarna snelle reactie en erg flexibel in aflevering.

Flexibiliteit van aflevering zowel tijd als plaats

Voorraad gegevens online
Contactgegevens
gegevens over afhaalpunten niet terug te vinden
Altijd snel reageren op info@ mailtjes

wiltenburg

Was de eerste keer en was perfect.

Goede site en zeer duidelijk

Doorgaan zo

Temmerman Kurt

Gewoon perfect !

Heel klantvriendelijk en duidelijke uiteenzetting bij bestelling.

Geen. Is perfect zo !!

Crosstrainer gekocht , super snelle service

Ria Viel

Duidelijk website, gemak bij bestellen en betalen en hele snelle levering! Top!

Soetekouw

Het bedrijf staat open voor afspreken van een snellere levering. Nadat ik had aangegeven wat de mogelijkheden waren om de tafeltennis-tafel eerder te leveren dan aangegeven werd er contact met me... Het bedrijf staat open voor afspreken van een snellere levering. Nadat ik had aangegeven wat de mogelijkheden waren om de tafeltennis-tafel eerder te leveren dan aangegeven werd er contact met me opgenomen en de mogelijkheden werden voorgelegd. Toeval wilde dat mijn adres op de route lag en dat ik de tafel direct diezelfde avond nog geleverd kreeg. Een pluim voor deze klantenservice! De tafel voldoet overigens prima en we hebben er al veel plezier van gehad.

Klantenservice en meedenken met de klant in oplossingen.

De chat functionaliteit die werd geboden gaf geen gehoor in de avonduren. Maar via mail contact werd dit omzeild.

Prima afhandeling

Goede feedback

Niets

H.C. Westdijk

Opvolging en uitlevering is goed verzorgd.

Goede site en gebruiksgemak!

Voorstel doen om de aankoop te verrijken......advies / aanbeveling. (B.v. ik heb een voetbaltafel gekocht en het had mooi geweest als er automatisch een advies was geweest voor het leveren van een... Voorstel doen om de aankoop te verrijken......advies / aanbeveling. (B.v. ik heb een voetbaltafel gekocht en het had mooi geweest als er automatisch een advies was geweest voor het leveren van een beschermhoes......heb ik achteraf nog besteld en dit kost bezorgkosten, wat direct had meegekund in de initiële levering).