Jan Joosten

Eerste ervaring is prima

Na bellen over de bestelling snel en correct geholpen

1) De site is in Google niet goed te vinden .
2) Geen goede informatie over de datum en 't tijdstip van de bezorging (.

Valérie

Snel en gemakkelijk

Aankoop tennistafel

Persoonlijke touch

Aanschaf overtrekdoek voor tafeltennistafel

Els de Bruijn

'k Heb het contact met dit bedrijf als zeer prettig ervaren. Goed advies en zeer vriendelijk in het contact. De chauffeur was ook erg vriendelijk en heeft ons goed uitgelegd hoe de tafel in- en... 'k Heb het contact met dit bedrijf als zeer prettig ervaren. Goed advies en zeer vriendelijk in het contact. De chauffeur was ook erg vriendelijk en heeft ons goed uitgelegd hoe de tafel in- en uitgeklapt moest worden. We zijn meteen gaan spelen en de tafel bevalt supergoed!!!

In alle opzichten uitstekend qua service, advies en contact!!!

Nee, helemaal goed zo!

Ingrid

Snelle levering.

Ik kreeg een mail waarin gezegd werd dat ik gebeld werd voor een persoonlijke afspraak om het roei-apparaat af te leveren. De volgende dag werd hij al bezorgd door een bezorgdienst. Dus meer... Ik kreeg een mail waarin gezegd werd dat ik gebeld werd voor een persoonlijke afspraak om het roei-apparaat af te leveren. De volgende dag werd hij al bezorgd door een bezorgdienst. Dus meer duidelijkheid geven: bellen of alleen bezorgen.

Zie hieronder

Op de website staat veel te veel informatie gepropt. Alles staat door elkaar. Het moet veel overzichtelijker kunnen met rubrieken waarnaar je kunt doorlinken. Elke beetje deskundige kan vertellen... Op de website staat veel te veel informatie gepropt. Alles staat door elkaar. Het moet veel overzichtelijker kunnen met rubrieken waarnaar je kunt doorlinken. Elke beetje deskundige kan vertellen wat er aan mankeert.

Reactie vandenbossportief.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie, dit is absoluut een aandachtspunt waar we elke dag naar kijken om de site zo bestel vriendelijk mogelijk te maken.
Hoop dat u tevreden bent met het...
Hoop dat u tevreden bent met het product
Gr
Harjen

Zie sterke punt

's morgens gebeld voor bestelling en zou later die dag uitgeleverd worden. Ondanks veel tegenslag bleef communicatie/bereikbaarheid goed en werd de tafel laat in de avond alsnog bezorgd, zoals... 's morgens gebeld voor bestelling en zou later die dag uitgeleverd worden. Ondanks veel tegenslag bleef communicatie/bereikbaarheid goed en werd de tafel laat in de avond alsnog bezorgd, zoals afgesproken. Afspraak = afspraak

Tony

Fijn dat een webshop ook gewoon telefonisch te bereiken is voor vragen en advies over product

Goede bereikbaarheid en advies.

Nvt