Loes smit

Helaas werd de loopband niet zo snel bezorgt als we hadden gehoopt. Omdat de woonplaats niet echt de route Op de bezorgdag stond de chauffeur in een file . Waar hij niks aan kon doen,maar wij... Helaas werd de loopband niet zo snel bezorgt als we hadden gehoopt. Omdat de woonplaats niet echt de route Op de bezorgdag stond de chauffeur in een file . Waar hij niks aan kon doen,maar wij werden daar niet over ingelicht Dan komt de chauffeur 5 uur later in zijn eentje en moet hij de loopband ., 70 kilo , alleen naar boven sjouwen , twee verdiepingen zonder lift, wat uiteraard niet kon. De chauffeur wilde gelijk rechtsomkeer maken dus moest er iemand helpen.

Sneller doorspelen als de chauffeur vertraging heeft en informeren of er een trap of lift aanwezig is ?

Bestelling bleek niet afgehaald te kunnen worden in Amsterdam maar in Helmond (of all places).
Oftewel een logistiekprobleem van vandenbossportief, wordt probleem van de klant gemaakt. Aankoop ging hierdoor niet door (kosten van bezorgen vond ik te hoog versus waarde artikel). Twee keer heeft men mij proberen te bellen. Per mail had dit snel opgelost kunnen worden.

Zichtbaar op internet

Gebruik mail i.p.v. proberen per telefoon

Badhotel Rockanje

Alles goed en snel afgehandeld!

Bedrijf ok, kwaliteit van de aankoop valt tegen.

Bereikbaarheid ook op zondag

Kwaliteit van tafelvoetbalspel blijkt niet goed. Was een verjaardagscadeautje voor dochtertje van zes. Plastic poppetje breken binnen de kortste keren door midden bij normaal gebruik.

Reactie vandenbossportief.nl:

Beste Heer Laan,
Jammer dat u dat niet direct reageerde naar ons toe, want met zulke klachten gaan we serieus om en daar spreken wij de importeur op aan.
Dat zullen we nu ook doen.
We...
Beste Heer Laan,
Dat zullen we nu ook doen.
We houden u op de hoogte en gaan uit van een maximale tevredenheid
Gr
Harjen

Klantvriendelijk en de afspraken worden nagekomen

nee

Snelle service. Klantvriendelijk.

Pool en tafeltennistafel aangeschaft voor kantoor.

Snelle reactie en persoonlijk contact.

D

Ik keer tevreden terug...bij een volgende aankoop

klantgerichtheid

commercialisering van producten kan iets beter - genre 'koppelverkoop' is hier meer uit te halen

klantvriendelijk.