Anita van der Bolt

Nette, snelle levering. Zeer positieve ervaring.

Meedenken over tijd van bezorging op de afgesproken dag. Wat komt je als klant uit/kunnen we als u niet thuis kunt zijn die dag de tafel wellicht in de achtertuin plaatsen? Top!

Nee, was allemaal prima

Super (snelle) service!

Snelle service

Berichtje als het daadwerkelijk geleverd is, in mijn geval namelijk ergens anders dan thuis.

Matig zeker mbt levertijd en informatie hier over dit komt niet overeen met wat op site staat

Indien er staat voor12 uur besteld de volgende dag bezorgd moet daar ook aan voldaan worden lijkt me...

Reactie vandenbossportief.nl:

Met de billen bloot dit verdient niet de schoonheidsprijs, dit duurde inderdaad te lang.
Wij hebben hiervan geleerd, en onze voorraad vergroot in deze goaltjes zodat we niet snel mis zullen pakken.
Hoop dat u verder tevreden zult zijn met uw aankoop
Gr
Harjen

Rik

Tafeltennistafel gekocht en gemonteerd laten leveren. Geen gepuzzel met losse onderdelen. Extra kosten zijn te overzien. Prima afleving op de afgesproken tijd.

Vriendelijke medewerkers , snelle orderafhandeling

van Falier

Is prima, snelle reactie op mail. goede aflevering. fijn dat je voorkeur kunt aangeven

reageren snel op mail. dat is fijn. weet je waar je aan toe bent

Snel en goede afhandeling.

We zijn zeer tevreden over het contact met het bedrijf. Ik heb telefonisch contact opgenomen over een artikel en kreeg gedetailleerde informatie en kon tevens prima afspraken maken over het ophalen... We zijn zeer tevreden over het contact met het bedrijf. Ik heb telefonisch contact opgenomen over een artikel en kreeg gedetailleerde informatie en kon tevens prima afspraken maken over het ophalen van het artikel. Bedrijf dat echt meedenkt met de klant, beschikbaar is en tijd voor je neemt.

Bereikbaarheid, mogelijkheid het artikel op meerdere plaatsen af te halen, vriendelijkheid bij telefonisch contact.

Omdat het product wat ik besteld had niet meer op voorraad was, werd mij netjes een duurder bijna vergelijkbaar product tegen dezelfde prijs aangeboden. Omdat ik dat product echter niet wilde... Omdat het product wat ik besteld had niet meer op voorraad was, werd mij netjes een duurder bijna vergelijkbaar product tegen dezelfde prijs aangeboden. Omdat ik dat product echter niet wilde hebben, kreeg ik zeer snel mijn geld teruggestort.

Snel mijn geld terug en een snelle reactie.

Op de site stond dat het product wat ik besteld had op voorraad was. Dit was helaas niet zo. Wellicht dat daar meer aandacht aan besteed kan worden.

Reactie vandenbossportief.nl:

Helemaal gelijk heeft u, dat is een continue proces, wat zo maar kan veranderen, gelukkig is onze voorraad heel dynamisch. We geven aan uw opmerking nog eens extra aandacht

Goede heldere communicatie