snelle levering, afspraak is afspraak en goede servive

nvt

AHocks

Tot nu toe zijn wij zeer tevreden.

de sterkste punt vind ik de klantvriendelijkheid.

dat als je belt daarna nog een keer moet terug bellen , als ik belt heb ik soms het idee dat ik altijd ongelegen belt. misschien ligt dit aan mij! maar het gevoel is er.dat is jammer.

Leunis Michel

Makkelijk te bestellen, maar slecht opvolgsysteem ivm levering. Product toont ook enkele mankementen

in het opvolgsysteem kan men niet nagaan wanneer er wordt geleverd, er kon wel gezien worden wanneer het goed in het depot in Belgie toekwam, nadien geen info meer. Wel bericht dat het afgeleverd... in het opvolgsysteem kan men niet nagaan wanneer er wordt geleverd, er kon wel gezien worden wanneer het goed in het depot in Belgie toekwam, nadien geen info meer. Wel bericht dat het afgeleverd was, terwijl er nietmand thuis was. De buren gebeld en die zagen dat het pakket gewoon buiten was neergezet (wat in geval van diefstal dan???)

Reactie vandenbossportief.nl:

Beste heer,
Beste heer,
Wij hadden aangegeven dat we as donderdag zouden leveren, daarvan was u op de hoogte, en daar t voor u noodzakelijk was hebben we voor onze verantwoording deze daar laten plaatsen bij de buren, de vervoeder had deze ook mee kunnen nemen en dan was de levering vertraagd.
De informatie was vooraf helder en duidelijk en ook de after sales was in onze ogen prima doordat wij deze hebben laten plaatsen op onze risico, zoals besproken met de pakketdienst
Jammer dat we dit achteraf nog moeten toelichten.
Ik hoop dat u tevreden bent met uw artikel tot een volgende keer hopen wij
Gr
Harjen

Site is duidelijk

Alice

Zeer teleurstellende afhandeling van de bestelling. Dit komt vooral omdat ze de informatie op website gegeven niet waar maken: niet binnen 24 uur verstuurd, geen levering op zaterdag/zondag/avond en... Zeer teleurstellende afhandeling van de bestelling. Dit komt vooral omdat ze de informatie op website gegeven niet waar maken: niet binnen 24 uur verstuurd, geen levering op zaterdag/zondag/avond en tijdens het weekend niet te bereiken. Gaan slecht met kritiek van klant om en geven klant gevoel de schuldige te zinn. Bieden geen verontschuldiging aan en dreigen met bestelling in te trekken omdat ze zich gekwetst voelen door kritiek op handelen. Klant is hier zeker geen koning!!

Maak waar wat je op website beweert!!

Reactie vandenbossportief.nl:

Daar we niet op zaterdag leverden is doordat we niet vooraf dat doorgesproken hadden, want zaterdag levering gaat altijd op afspraak, en nadat bekeken is of dit in de route past van ons.
Wat...
Wat hierna gebeurde aan correspondentie over en weer verdiende niet de schoonheidsprijs, te wijten aan frustratie en onduidelijkheid aan beide kanten, waarvoor nog onze excuses.
Klant heeft wel een paar dagen later zijn tafeltennistafel na tevredenheid ontvangen
Gr
Harjen

Heel hulpvaardig

Eerste pooltafel kwam met beschadigde verpakking aan. Na die te hebben geweigerd kregen we de volgende dag al een nieuw exemplaar.

Goede prijs/kwaliteit . Goede en vriendelijke service.

Sneller info bezorgen mbt vermoedelijke en later ook effectieve leveringsdatum

x

Distributie, maar daar is al telefonisch contact over geweest.