Snelle reactie, en snelle levering

snel geleverd

alles was oke!

rabin doerga

Volgens afspraak. Betrouwbare webshop

Goede ervaring . Ben zeer tevreden over de gratis levering en snelheid.

SMS versturen 10 min vooraf.

Snelle levering en goed georganiseerd afhaalpunt in Son. Het was zo geregeld.

Verpakking miste een bout en moer, die ik toevallig thuis had liggen. Jammer dat levering niet helemaal compleet was.

D.Haslinghuis

Eerste bestelling gedaan en ook laatste keer bestelde product was niet compleet voor de rest was ik wel te vreden over alles

snel en duidelijk

controleer of alles compleet is er ontbrak een aantal moeren aan een kant van tafel die aan ander kant wel zaten en er was een zakje met 2 borgpennen nie bijgeleverd zodoende kon ik de tafel nie... controleer of alles compleet is er ontbrak een aantal moeren aan een kant van tafel die aan ander kant wel zaten en er was een zakje met 2 borgpennen nie bijgeleverd zodoende kon ik de tafel nie opzetten zoals het hoort

Prima ervaring.

Vandenbossports is 'ouderwets' klantgericht.

ga zo door!

Cara Moers- van Deur

Een vrij positieve ervaring. Wel wat slecht telefonisch bereikbaar. Mijn schoonouders hebben ook contact gezocht in verband met een verkeerd geleverde lamp, maar zij werden niet teruggebeld.

Het zou fijn zijn om een papieren factuur te ontvangen.

J. Hermans

Goeie info, goeie service, alles prima in orde

snelle verwerking order en levering

Goed. Er was een miscommunicatie over de leveringstermijn van de tafel, maar dit is keurig opgelost. Daarnaast was de pooltafel niet heel mooi afgewerkt (Lag aan het merk, niet aan... Goed. Er was een miscommunicatie over de leveringstermijn van de tafel, maar dit is keurig opgelost. Daarnaast was de pooltafel niet heel mooi afgewerkt (Lag aan het merk, niet aan vandenbossportief). Dit hebben ze vervolgens alsnog gedaan wat ik een stap verder vind gaan dan ze hadden hoeven doen, grote klasse!

Persoonlijke benadering en meedenken.

didier verleyen

?