Via beslist.be op de website van vandenbossportief . sponeta S1-53i tafeltennistafel bestelt , alleen was het niet duidelijk of er een net bij was , of 2 bats , of balletjes !
Tafel werd...
Tafel werd geleverd op de dag gemeld in een e-mail , maar geen telefoontje vooraf op de dag zelf .

Website mag op sommige punten duidelijker

Positieve ervaring

snelle reactie op mail

eventueel in het begin van de dag een schatting geven om welk uur de levering zal gebeuren (voor klanten in België, ik weet natuurlijk niet of dit in Nederland reeds het geval is)

E.Pit

Eerste keer dat we iets besteld hebben bij dit bedrijf. Prima bevallen. De combi pooltafel/tafeltennistafel en bureau valt erg goed in de smaak bij de 3 jongens (en bij mij)

Mooie producten en goede levering

Even was ik verward door de mail of we nou zelf contact op moesten nemen over de bezoekafspraak of dat het initiatief bij vandenbosspottief zou liggen, maar dat werd al snel duidelijk door een mail... Even was ik verward door de mail of we nou zelf contact op moesten nemen over de bezoekafspraak of dat het initiatief bij vandenbosspottief zou liggen, maar dat werd al snel duidelijk door een mail die we kregen.

Suzanne

Geweldig dat het binnen een dag geleverd kon worden! Redder in nood.

Heldere communicatie en snelle levering

De tafelvoetbaltafel was wel erg lasig in elkaar te zetten. Het was dat er een ervaren klusser bij kwam, anders was het niet gelukt. Zij hebben er ook nog een paar uur over gedaan.

Kees Kan

Zeer goed geholpen, afspraken stipt op tijd en volledig aangekomen, goed contact gehouden en plezierige levering, veel lof ga zo door !

zeer goed geholpen, afspraken stipt op tijd en volledig aangekomen, goed contact gehouden en plezierige levering, veel lof ga zo door !

Wouter Knol

Ervaring is goed. Enkel was de levering zwaar onder maat. De telefonist werd boos op mijn omdat ik niet aanwezig was toen het pakket werd geleverd. Maar er was ook geen afspraak gemaakt wanneer de... Ervaring is goed. Enkel was de levering zwaar onder maat. De telefonist werd boos op mijn omdat ik niet aanwezig was toen het pakket werd geleverd. Maar er was ook geen afspraak gemaakt wanneer de levering plaats vond. Ook al stond er in de emails dat er gebeld zou worden voor een afspraak betreft de levering.

goede kwaliteit spullen

Maak ook daatwerkelijk een afspraak voor de aflevering. Ik ben er ook niet zo van gediend als de telefonist boos word op mijn als de levering opeens gebracht word en dan om de 5 min belt waar ik... Maak ook daatwerkelijk een afspraak voor de aflevering. Ik ben er ook niet zo van gediend als de telefonist boos word op mijn als de levering opeens gebracht word en dan om de 5 min belt waar ik blijf.

Reactie vandenbossportief.nl:

Die telefonist ben ik, en de informatie die hier geschreven is niet correct.
Die telefonist ben ik, en de informatie die hier geschreven is niet correct.
Klant wist per email dat we zouden komen, daar hij ook nog t afleveradres wijzigde, en dit hebben wij ook opgevolgd. Daar aangekomen was er niemand, terwijl er iemand zou zijn.
Toen ik denk wel 5x keer gebeld inzake de vindbaarheid van de locatie, was een moeilijk vindbaar adres, Eenmaal aangekomen was er nog niemand, deze jongeman zou komen, en toen verloor ik een beetje mijn geduld, excuses, want ik denk dat de klanten niet weten wat t kost als we een half uur tot uur langer bezig zijn met t afleveren, dan vervliegt onze marge.
Maar goed dat kan wel eens gebeuren, uiteindelijk is t netjes geleverd door ons, en voldoet t product, excuses voor mijn ongeduld.
Gr
Harjen Wolters

Vriendelijk, meedenkend en goed bereikbaar

zie mijn ervaring

Communiceer niet op de site wat niet haalbaar is. In ons geval betrof dit de korte levertijd.
Dat stelt teleur en blijft hangen.

We hebben eerst informatie over een hobby pooltafel ingewonnen bij van den bos sportief en er daarna een besteld. Die was echter opeens niet meer leverbaar en hebben toen een alternatief... We hebben eerst informatie over een hobby pooltafel ingewonnen bij van den bos sportief en er daarna een besteld. Die was echter opeens niet meer leverbaar en hebben toen een alternatief geaccepteerd. Deze zou op geplande dag afgeleverd worden en in de garage gezet worden (wij waren niet thuis). Is echter bij het verkeerde adres in de garage gezet (100m verderop). De doos is 113 kilo en 2.25 bij 1.25, dus niet heel handzaam. Na een belletje naar het kantoor kregen we te horen dat dit kon gebeuren en dat menselijke fouten gewoon waren. Echter geen aanbod om hem alsnog op het juiste adres te brengen of zelfs maar excuses (mijn vrouw kreeg te horen dat ze aan het zeuren was). Het begon dus heel goed en vriendelijk, maar eindigde zo dat we ze nooit meer zullen gebruiken en ook zullen afraden bij vrienden. Gemist kans.

geeft duidelijk informatie, goede site

op het juiste adres bezorgen en indien dat misloopt het oplossen en excuses aanbieden.

Reactie vandenbossportief.nl:

Voel me toch genoodzaakt om hierop te reageren, daar t verhaal altijd 2-kanten heeft en de feiten verdraaid zijn. Een negatieve feedback is nadelig voor onze handel waar we keihard voor... Voel me toch genoodzaakt om hierop te reageren, daar t verhaal altijd 2-kanten heeft en de feiten verdraaid zijn. Een negatieve feedback is nadelig voor onze handel waar we keihard voor werken.
We hebben een prima alternatief geleverd, een loodzware pooltafel, die overigens iets duurder was, maar dat hebben wij voor lief genomen.
Daar de klant niet thuis was hebben wij aangeboden om deze gewoon thuis te leveren, en dat in ons eentje, maar goed anders moest de klant nog langer wachten.
We konden t adres niet vinden en hebben t gevraagd aan de chauffeur van t koninklijk huis, die tegenover t huis woonde, en deze man wees ons op dat adres en volgens afspraak zou de deur van de garage open zijn en dat klopte, dus daar dan netjes t biljart neer gezet.
Vervolgens belt de vrouwelijke klant op en sprak ons aan op onze geleverde dienstverlening die helaas niet in orde was, daar we op t verkeerde adres hadden geleverd, ze deed op een zodanige wijze dat een net gesprek niet echt mogelijk was, en toen de gemoederen verhit dreigde te raken, heb ik nog aangeboden dit biljart te verhuizen naar t goede adres, maar dat kon niet meer dezelfde dag doen.
Ik raadde haar aan t eerst zelf te proberen, en dat accepteerde de klant en zo zijn we uit elkaar gegaan, in redelijke verstandhouding.
En dan deze schop na, verbaasd ons zeer en doet pijn, daar we een prima zwaar biljart hebben geleverd met een oplossing voor t ontstane probleem.
Als er een databases bestaat voor niet redelijke klanten zouden wij deze erin stoppen, jammer dit alles.
Maar goed we blijven on speaking terms, dus mocht er wat zijn met dit biljart, blijven we gedienstig.
Groet
Harjen Wolters
eigenaar

Prima afhandeling van bestelling!

Frank boumans

Slechte reacties ik zou mijn verzendkosten terug krijgen omdat ze te laat waren met leveren maar nog niks gekregen

Alles