Zeer tevreden.

Het is een mooi product redelijk stabiel maar erg lastig in elkaar te zetten

De informatie op de site is misleident

Reactie vandenbossportief.nl:

Beste Daisy,
Beste Daisy,
Zou u me kunnen vertellen welke informatie niet klopt op onze site dan passen we dat meteen aan en maken dat duidelijker voor alle toekomstige klanten. Alvast bedankt voor uw terugkoppeling
Gr
Harjen

Tafeltennistafel is beschadigd en niet compleet qua schroefjes

Complete set leveren en onbeschadigd graag

Ria Schol

Snelle goede service levering

Geen bezorgkosten

Jim Vos

Zeer goede ervaring, goed advies en komen afspraken na!

Prima! Snellel levering

C. van Wijngaarden

Zie sterke punten en verbetertips.

Snel teruggebeld en goede/juiste informatie over het product ontvangen. Enthousiast te woord gestaan.

Eerder geleverd dan de gevraagde leverdatum.
Tijdens montage beschadiging geconstateerd. Voicemail ingesproken maar geen reactie meer terug ontvangen, jammer.

Reactie vandenbossportief.nl:

Nou, dat is erg cru zo'n reactie, maar schades etc worden t beste per email behandeld, dan staan ze geregistreerd en kunnen we de vervolgacties volgen, per telefoon is dat lastig, daar door drukte t... Nou, dat is erg cru zo'n reactie, maar schades etc worden t beste per email behandeld, dan staan ze geregistreerd en kunnen we de vervolgacties volgen, per telefoon is dat lastig, daar door drukte t kan zijn dat we lang in gesprek zijn voor een goed advies, zoals jullie ook ervaren hebben!
Graag willen weten wat de schade is, en deze natuurlijk naar tevredenheid oplossen, dus meld deze aub met ordernummer via info@vandenbossportief.nl
We zorgen ervoor dat u ons kunt blijven aan bevelen, want deze reactie vind ik nogmaals erg kort doro de bocht.
Ik zal u nog separaat per email benaderen! Gr Harjen Wolters

Je wordt snel op de hoogte gehouden voor stand van zaken.

BCW

Ik heb een pooltafel gekocht

Goed product voor een goede prijs

Ik had in het weekend gebeld en voicemail ingesproken. 4 dagen later had ik nog geen reactie en heb ik zelf weer opnieuw gebeld.