delaere cederic

Ik bestelde een roeitoestel wat volgens de site voorradig was ik maakte direct via overschrijving het verschuldigde bedrag over een paar uur later ontving ik een mail dat de levering iets langer zou... Ik bestelde een roeitoestel wat volgens de site voorradig was ik maakte direct via overschrijving het verschuldigde bedrag over een paar uur later ontving ik een mail dat de levering iets langer zou duren daar men het toestel gemonteerd zou leveren enige tijd later ontving ik echter een mail dat het toestel niet voorradig was en pas over 4 maand geleverd wordt had graag voor ik bestelde graag de correcte info gehad. qua prijs zat men echter wel goed nu afwachten.....

Reactie vandenbossportief.nl:

Ja balen dat Reebok zo slecht leverbaar is!, nergens anders te verkrijgen helaas. We kunnen uw t geld terugstorten als u wilt en over 4 maanden helaas, weer opnieuw bestellen bij ons. Deze laagste... Ja balen dat Reebok zo slecht leverbaar is!, nergens anders te verkrijgen helaas. We kunnen uw t geld terugstorten als u wilt en over 4 maanden helaas, weer opnieuw bestellen bij ons. Deze laagste prijs blijft bestaan voor u. We horen graag!

weessies

Ik heb de product nog niet ontvangen kan nog niet zeggen hoe het gegaan is.

ik heb het product nog niet kan geen oordeel geven

de levering van de product mag wat sneller en meer duidelijkheid over wanneer het geleverd word

Reactie vandenbossportief.nl:

Beste klant as woensdag wordt de crosstrainer met onze eigen transportbus afgeleverd.

Emcend/Fam.Wouters

Na veel zoekwerk kwamen wij uiteindelijk bij jullie bedrijf. Ruime keuze aan producten. Wij hebben een nieuwe basketbalpaal gekocht. Om tot een keuze te komen vonden wij best wel lastig. Het zou wat... Na veel zoekwerk kwamen wij uiteindelijk bij jullie bedrijf. Ruime keuze aan producten. Wij hebben een nieuwe basketbalpaal gekocht. Om tot een keuze te komen vonden wij best wel lastig. Het zou wat ons betreft een idee zijn om het verschil in palen duidelijker aan te geven op de site. Verder alles ok.

Wij hebben het product opgehaald op een afgesproken tijdstip. Correcte benadering, contact liep grotendeels via de mail.

Behalve deze enquête heeft er geen after sale plaats gevonden. Begrijp niet waarom die vraag er in staat.

Goed, super service

Service

Correcte, snelle levering. Mooi product met goede prijs en kwaliteit verhouding.

Correcte afhandeling. Snel en goed

Bestelling van basketbal paal e.d. verliep erg goed

Voor de eerste keer iets besteld via website.

Snelle levering.
Goede informatie over levering.

Geen opmerking

Vrijdagmiddag besteld maar het is nog steeds niet binnen (vandaag is het woensdag).

Betere communicatie en snellere bezorgservice

Reactie vandenbossportief.nl:

Er was onduidelijk over t moment dat de klant thuis was daar houden we rekening mee, indien dit helder was, is t crosstrainer meteen de dag erna door onze chauffeur geleverd