Hoe vond u de informatie op de website?
Bent u tevreden over de benadering / behandeling door uw plastisch chirurg?
9.6/10
Zou u een volgende keer weer uw behandeling bij de VandenBroecke Kliniek laten uitvoeren?
Hoe informatief was het consult?
Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?

Jeanette

Fijne kliniek, goede voorlichting en begeleiding na de ingreep. Heel blij met het resultaat!

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Prima uitleg over de behandeling, ook de nazorg vind ik goed.

Frits van Onzen

Heb het in zijn geheel een prettige ervaring gevonden.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Ze stelde mij zeer op mijn gemak.

Professioneel en vriendelijk

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Duidelijkheid over de behandeling door uitsluitend plastisch chirurgen.

Mijn (boven)ooglidcorrectie is prima verlopen. Het effect is heel goed en er is vrijwel niets meer te zien van de littekens.
De behandeling is prettig en heel ontspannen verlopen.
...
De behandeling is prettig en heel ontspannen verlopen.
Daarnaast is iedereen heel vriendelijk en gastvrij.

Ik was beste zenuwachtig voor en tijdens de ooglidoperatie. De chirurg en haar assistente stelde mij zeer op mijn gemak. Ook alle gemaakte afspraken zijn goed verlopen. Een pluim voor alle... Ik was beste zenuwachtig voor en tijdens de ooglidoperatie. De chirurg en haar assistente stelde mij zeer op mijn gemak. Ook alle gemaakte afspraken zijn goed verlopen. Een pluim voor alle medewerkers.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

De service en nazorg is van hoge kwaliteit.

Esther

Veel gelezen en gehoord, maar nu zelf ervaren: ik liep al een tijdlang rond met het voornemen een (boven)ooglid correctie te laten doen, maar was er huiverig voor, dus jaren uitgesteld. Nu ik het... Veel gelezen en gehoord, maar nu zelf ervaren: ik liep al een tijdlang rond met het voornemen een (boven)ooglid correctie te laten doen, maar was er huiverig voor, dus jaren uitgesteld. Nu ik het dan eindelijk heb laten doen, met fantastisch resultaat, denk ik inderdaad dat ik het veel eerder had moeten doen!

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Heel prettige, persoonlijke benadering, wat vertrouwen geeft en waardoor je meteen wordt gerustgesteld.

Positieve ervaring. Superblij met het resultaat.

Positieve ervaring. Superblij met het resultaat.

De dag voor de behandeling werd ik gebeld om de behandeling nog te verzetten naar een ander tijdstip omdat iemand had afgezegd, wat mij ivm vervoer niet uitkwam. Toen ik zei dat ik dat niet fijn vond aangezien ik deze tijd een half jaar geleden al besproken had en ik afhankelijk was van iemand die mee moest werd er een beetje moeilijk gedaan. Dat voelde niet goed. Even later werd ik terug gebeld dat het toch oke was.

Het resultaat!

Heel professioneel.
Enige kanttekening: iets meer info willen ontvangen over de eerste dagen na de operatie.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

De rust en persoonlijke aandacht in de kliniek.

Esther Lange

Eerlijke voorlichting gekregen over de ooglidcorrectie. Ik twijfelde over een onderooglidcorrectie maar dit werd mij afgeraden door de arts